Ce relație au, de fapt, Ioana State și Mane Voicu de la Asia Express. Cum au ajuns să participe împreună la emisiune

Ce relație au, de fapt, Ioana State și Mane Voicu de la Asia Express. Cum au ajuns să participe împreună la emisiune

Ioana State a spus ce relație are cu Mane Voicu, alături de care participă la Asia Express 2024. Cei doi se cunosc de mult timp și se numără printre cele mai apreciate echipe.

Ce relație există între Ioana State și Mane Voicu de la Asia Express. De ce au ales să participe împreună la emisiune

Ioana State și Mane Voicu au decis să participe împreună la Asia Express – Drumul Zeilor. Cei doi se luptă pentru a ajunge cât mami departe în competiție și fac față tuturor provocăril0r întâlnite.

Comediantul și coechipiera lui se cunosc foarte bine, dar mulți s-au întrebat care este, de fapt, relația dintre ei. În cadru emisiunii de la Antena 1, dinamica dintre ei e foarte apreciată.

Atunci când urma să-și aleagă partenerul de echipă, Ioana State a luat mai multe variante în considerare. În primă fază, fosta concurentă de la iUmor a vrut să participe alături de o fată.

După câteva căutări, tânăra nu a reușit să găsească persoana potrivită care să participe alături de ea la această competiție. Astfel, Ioana State s-a gândit să-l întrebe pe Mane Voicu dacă vrea să-i fie coechipier, iar acesta a fost de acord.

Cei doi sunt apreciați de telespectatori mai ales datorită faptului că fac adesea glume unul la adresa celuilalt. De altfel, se simt confortabil împreună și este clar că formează echipa potrivită pentru un reality show atât de dificil.

Ioana State și Mane Voicu se cunosc de ani buni

“Eu voiam să merg cu fată, dar nu găseam fată. Zic, pot să merg și cu un băiat. (…) Mai speculam niște potențiale fete cu care puteam să merg, dar le-am zis că nu cred că am chimie și nu cred că ar ieși ceva ok.

Totuși, este un context în care stai 24/24 cu o persoană, sub presiune, în condițiile acelea. Trebuie să fie cineva cu care să am un minim de confort, să știu că ne putem enerva unul pe celălalt, că ne trece super repede. (…)

Era o dinamică și se uitau la noi ca la spectacol cum ne bălăcăream, dar într-un mod drăguț, nu circ”, a spus concurenta la Podcastito Express.

Cei doi concurenți sunt prieteni de mulți ani. Ioana State a spus că se cunoaște cu Mane Voicu de când ea a început să facă stand-up comedy.

De atunci, Ioana State și Mane Voicu au rămas în relații bune. Tânăra a fost de părere că îl cunoaște suficient de bine pe coechipierul ei încât să participe împreună la o asemenea competiție.

Please follow and like us:
Pin Share