Anamaria Prodan îi spune „Da” lui Ronald Gavril! Urmează nunta anului în România? „E tatăl pe care Bebeto și l-a dorit toată viața!”

Anamaria Prodan îi spune „Da” lui Ronald Gavril! Urmează nunta anului în România? „E tatăl pe care Bebeto și l-a dorit toată viața!”

Anamaria Prodan a dezvăluit că ar fi dispusă să se mărite cu Ronald Gavril, dacă parterul ei de viață ar cere-o în căsătorie. Anamaria a vorbit la superlativ despre iubitul ei. A spus despre boxerul profesionist că este un om minunat, ocazie cu care l-a atacat și Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan ar accepta să se mărite cu Ronald Gavril

Anamaria Prodan este încântată de felul în care Ronald Gavril discută cu fiicele sale. Agenta se simte cel mai tare fericită pentru relația pe care o are Ronald cu Bebeto, fiul ei din mariajul cu Laurențiu Reghecampf.  Anamaria a spus că Ronald Gavril este tatăl pe care Bebeto și l-a dorit toată viața.

”La ce om minunat este, da, aș accepta dacă m-ar cere! La ce om minunat este mă întreb cum există un bărbat atât de minunat și să îmi spună: «Dacă eu cu tine vom fi vreodată soț și soție, cum aș putea să stai tu copiii acasă și eu să îmi fac amantă. Să iau banii și să îi trimit. Eu din momentul ăla mi-am pierdut demnitatea de bărbat. Eu nu mai pot să apar în ochii nimănui. Nici ai mamei mele și nici ai familiei mele».

Și l-am întrebat dacă nu a înșelat niciodată. S-a uitat așa la mine și mi-a zis: «Baby, eu sunt bărbat. Nu mă interesează cu cine ai trăit până acum, dar eu sunt aici să te vindec și să te protejez. Nu meriți ce ai trăit! Aș zice un da mare!».

Anamaria Prodan: „Astăzi Ronald este ceea ce i-a lipsit lui Bebeto toată viața”

Și gândește-te că toate discuțiile sunt de față de fetele mele, care au 25 și 24 de ani, care în sfârșit văd un bărbat. Le spune Ronald că nu merită niciodată să accepte așa ceva. Nu merită niciodată pentru sufletul vostru. Relația pe care o are cu Bebe este perfectă.

Mă uit la el și îl învață: «Nu te uiți niciodată la așa ceva, nu atingi genul ăsta de femeie. Nu ai voie să nu fii cel mai bun». Unde este Laurențiu din viața copilului său, fost sportiv, fotbalist? Uită-te, te rog frumos, la gala de la Craiova. Bebe cu steagul României în spatele lui Ronald a intrat.

Aș vrea să vezi privirea lui Bebeto când îi atingea medalia. Era mândru că Ronald a câștigat centura WBC, se uita la centură și se țineau amândoi în brațe. E tatăl pe care și l-a dorit toată viața. Astăzi Ronald este ceea ce i-a lipsit lui Bebeto toată viața”, a spus Anamaria Prodan, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.  Emisiunea este LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, numai pe FANATIK.ro.

Afectată de căsnicia cu Laurențiu Reghecampf

Aflată într-un permanent conflict cu Laurențiu Reghecampf după despărțire, agenta a mărturisit că se confruntă cu sechele după căsnicia eșuată. Chiar și așa, Anamaria Prodan ar avea încredere să își unească destinele cu Ronald Gavril.

”Mi-e frică de fiecare om care se apropie de mine. Dacă un om este drăguț cu mine, mi-e frică de faptul că s-ar putea întâmpla ceva. Prin ce șocuri am trecut, am zis că Dumnezeu m-a pus la scaunul electric.

Ce am descoperit în urma plecării lui Laurențiu m-a îngrozit. Nu am putut să cred vreodată că mașinile noastre sunt vândute și mi-a venit cu poze că era să moară. Eu eram cu mama plecată. A spus că a avut accident și dauna este totală. Iar banii erau trimiși unde erau trimiși. Oferea suport pentru familia sa din contul nostru. Îl întrebam dacă mai poate recupera banii de la femeia asta”, a mai spus Anamaria.

Nuntă Anamaria Prodan

Please follow and like us:
Pin Share