Horoscop Camelia Pătrășcanu. Urmează două săptămâni decisive pentru trei zodii

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Urmează două săptămâni decisive pentru trei zodii

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Vin două săptămâni extrem de interesante, marcate de cuadratura Soare-Pluto.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cuadratura Soare-Pluto aduce două săptămâni complicate

Între 15 și 31 octombrie, Soarele va intra în Scorpion, iar Pluto va trece în Vărsător. Tensiunea dintre cei doi aștri indică niște tensiuni. Este clar un test de voință, de ambiție. Vom vrea noi să realizăm niște lucruri mărețe. Aflăm cum e bine să ne testăm limitele, ce putem și nu putem să facem sau să acceptăm din partea celorlalți.

Realizăm că nu putem deveni ceea ce nu suntem. Uneori merge, dar alteori nu merge. Realizăm că anumiți oameni devin toxici. Nici orice luptă nu e bună tot timpul, sunt inutile. Cuadratura ne învață, așadar, despre limite.

Berbecii au un test care până pe 22 octombrie se pune în legătură cu relațiile. Este o lecție mare și de multe ori sunt nemulțumiți, cu multe planete în zona relațiilor.

Taurii au cuadratura Soare-Pluto care vorbește despre situații în care se simt forțați să facă ce nu ar face, doar pentru a fi politicoși. Devine foarte greu și li se pare că se pun într-o situație ingrată.

Gemenii sunt foarte încordați la muncă, deși au aspecte bune, care indică negocieri bune. Au situații, până pe 22 octombrie, în care se întreabă la ce e bun ce fac. Sunt foarte atenți dacă primesc banii promiși.

Racii au tensiunea vizând un dor pe care-l au de a trăi și pentru ei. Se ocupă de multă lume, dar nu pot ajuta pe toată lumea. Preocuparea lor este să facă ceva și pentru ei în toate situațiile pe care le trăiesc.

Leii au tensiunea dintre Soare și Pluto vizând sentimentul de siguranță. Se gândesc ce vor să facă, ce vor să modeleze la ei. Se întreabă dacă rezistă, dacă mai pot face față, dacă îi consumă prea multe niște lucruri.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au tensiunea vizând aspectele financiare până pe 22 octombrie. După 22 octombrie, e vorba mai mult de curajul de a acționa, de a vorbi, de a se lupta pentru ceea ce consideră că merită.

Balanțele devin mai atente la ocaziile bune

Balanțele, după 22 octombrie, au Soarele în zona banilor. Devin perspicace în a distinge ocaziile bune. Trebuie să abordeze teme, să vorbească într-un mod care nu e foarte la îndemână.

Scorpionii au Soarele în semnul lor, așa că tensiunile țin de limitele lor: cât de bine se cunosc și ce cer de la ei. E clar că trebuie să depășească un confort, anumite comodități pe care și le-au cultivat.

Săgetătorii au tensiunea care vizează banii și câștigul, în general, sau menajarea. După 22 octombrie, vizează tactul. Mai mult vor să se strecoare printre dificultăți decât să se confrunte cu ele. Se eschivează minunat cu Venus în semnul lor zodiacal.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Capricornii au tensiunea dată de problematica viitorului. Se preocupă de câți bani au șansa să câștige și ce trebuie să facă pentru asta.

Vărsătorii au tensiunea dată de responsabilitățile de orice fel și ieșirea în lume. Se simt responsabili. Nu pot să facă anumite lucruri oricum, pentru că oamenii așteaptă ceva de la ei.

Peștii au cuadratura aducătoare de revelații supărătoare legate de anturaj, societate și mersul vremurilor. Cumva, cu intuiția lor fabuloasă spun că nu e bună o anumită direcție.

Please follow and like us:
Pin Share