Kate Middleton a confirmat apariția la următorul eveniment. Participarea este condiționată de starea ei

Kate Middleton a confirmat apariția la următorul eveniment. Participarea este condiționată de starea ei

Kate Middleton a confirmat că va participa la sărbătorea de Crăciun a familiei regale, dar va apărea la eveniment doar dacă se va simți bine.

Kate va participa la masa de Crăciun

Prințesa Kate este pregătită să participe la întrunirea de Crăciun a familiei regale de la Sandringham din acest an, conform Ok Magazine.

„Kate se află pe lista invitaților pentru reuniunea de Crăciun din acest an. Ea este dornică să se alăture copiilor și familiei sale pentru a sărbători sărbătorile, dar nu există nicio presiune pentru ea să participe. Evident, toată lumea așteaptă cu nerăbdare să o aibă acolo, dar dacă ea nu se simte în stare în acea zi, familia va înțelege”, a declarat o sursă.

La reuniunea de Crăciun din acest an, prinții de Wales vor sta la Anmer Hall, alături de cei trei copii ai lor, apoi vor merge la Sandringham pentru cina în familie.

Reuniunea de Crăciun de anul trecut a fost ultima apariția publică a prințesei de Wales înainte de a fi diagnosticată cu o formă de cancer după intervenția abdominală. Dar, oamenii au fost fericiți când au auzit vestea bună că ea a încheiat chimioterapia. De atunci, ea încearcă să revină treptat la viața ei publică și a participat la câteva evenimente.

Evenimentul va avea loc în sala de bal de la Sandringham House, având în vedere numărul mare al invitaților. Aceștia vor avea pregătit un bufet cu preparatele din care se pot servin singuri, unde va fi friptură, dar și mâncăruri tradiționale la grătar cu diferite garnituri.

Alți invitați la reuniune

Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost invitați la cina din familie de Crăciun din acest an, dar regina Camilla și-a invitat copiii și nepoți, având în vedere că este o reuniune mare.

Astfel, pe lista invitaților se află fiul reginei, Tom Parker Bowles, cei doi copii ai săi, dar și fiica reginei, Laura Lopes, alături de cei trei copii. Prințesa Beatrice cu soțul ei și fiica lor, dar și fiul vitreg al ei vor mai participa la masa mare.

Prințesa Anne și cei doi copii, Ducii de Edinburg și copiii lor, Ducii de York, alături de Prințesa Eugenie cu copiii ei mai sunt așteptați la masa de Crăciun. Astfel, în total, sunt în jur de 100 de invitați.

Please follow and like us:
Pin Share