Lasconi, după liturghia de Sfânta Parascheva. „Dacă vrem să facem o țară bună, e nevoie să fim uniți”

Lasconi, după liturghia de Sfânta Parascheva. „Dacă vrem să facem o țară bună, e nevoie să fim uniți”

Elena Lasconi, președinta USR, a participat, luni, la Iași, la slujba Sfintei Liturghii de Sfânta Parascheva, la Catedrala Mitropolitană din municipiu. „Dacă vrem de acum înainte să facem din România o țară bună, e nevoie să fim uniți”, a transmis ea.

„Cea mai importantă lecție pe care o învățăm în creștinism: iubirea de aproape”

Elena Lasconi, președinta USR și candidată la alegerile prezidențiale din noiembrie, a participat, luni, la Iași, la slujba de prăznuire a Sfintei Cuvioase Parascheva, la Catedrala Mitropolitană din municipiu.

După ce a stat la Sfânta Liturghie, Elena Lasconi a transmis un mesaj pe contul Facebook, spunân că sărbătoarea Cuvioasei Parascheva să-i aducă împreună pe toți românii.

„Sper ca această Sfântă sărbătoare a Cuvioasei Parascheva să ne aducă cu adevărat împreună pe noi, românii din România profundă, România tăcută și România oamenilor care muncesc cinstit. Să ne luăm timp și să ne aducem aminte de cea mai importantă lecție pe care o învățăm în creștinism: iubirea de aproape”, se arată în mesajul președintei USR.

„Când facem lucrurile împreună, reușim să mutăm munții”

Elena Lasconi a mai spus că mulți din români trăiesc vremuri în care au nevoie de sprijin, sunt „debusolați” de ce văd și se întâmplă în jurul lor. Lucrurile se pot schimba în bine, a reiterat Lasconi, dacă oamenii rămân uniți.

„Știu că trăim vremuri în care cei mai mulți dintre noi au nevoie de ajutor, că ne simțim debusolați de ceea ce se întâmplă în jurul nostru, că nu mai avem încredere că lucrurile s-ar putea schimba cumva. Dacă vrem de acum înainte să facem din România o țară bună, e nevoie să fim uniți. Pentru că atunci când suntem uniți, când facem lucrurile împreună, reușim să mutăm munții. Am încredere în noi, în viitorul nostrum”, se arată în mesajul președintei USR.

La Sfânta Liturghie din Iași au mai participă și majoritatea candidaților la alegerile prezidențiale: Marcel Ciolacu, liderul PSD, Nicolae Ciucă, liderul PNL, Mircea Geoana, candidat independent, Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, Cristian Diaconescu, fost ministu de Externe.

Please follow and like us:
Pin Share