Larisa Drăgulescu, în doliu: ”Te voi iubi mereu”

Larisa Drăgulescu, în doliu: ”Te voi iubi mereu”

Larisa Drăgulescu, în doliu. Vedeta a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, acolo unde este o persoană activă. Și-a mărturisit iubirea sinceră și veșnică pentru cea care i-a fost alături la un moment dat.

Larisa Drăgulescu, momente dureroase. Fosta soție a sportivului Marian Drăgulescu a pierdut o persoană foarte apropiată

Larisa Drăgulescu, momente dureroase. Fosta soție a sportivului Marian Drăgulescu a pierdut o persoană foarte apropiată. Mai exact, este vorba de o femeie care i-a fost alături în clipa în care a devenit mamă pentru a treia oară.

În luna septembrie a anului 2023 l-a adus pe lume pe fiul său, Cezar, moment în care a avut sprijinul unei moașe pe nume Iuliana. Aceasta a avut rolul de a îngriji și asista mama în timpul travaliului, dar și de a monitoriza fătul.

Din păcate, femeia a încetat din urmă în urmă cu puțină vreme. Vedeta nu a oferit prea multe informații despre moartea acesteia, dezvăluindu-și cu această ocazie dragostea pentru moașa care a ajutat-o în trecut.

„Te vom iubi mereu, moșica”, este mesajul emoționant transmis de Larisa Drăgulescu, pe pagina personală de Instagram, în dreptul unei imagini în care apare regretata moașă alături de fiul vedetei, Cezar.

„Dragoste eternă din partea noastră”, a completat fosta soție a lui Marian Drăgulescu pe rețelele de socializare. Ulterior, a distribuit o poză cu mai multe lumânări aprinse, în respect pentru regretata moașă.

Larisa Drăgulescu, dezvăluiri despre rolul de mamă

Larisa Drăgulescu este mama a trei copii, cel mai mic dintre aceștia ocupându-i foarte mult timp. În plus, fosta soție a lui Marian Drăgulescu deține și o afacere, un salon, care îi este foarte drag sufletului său.

„Îmi place foarte mult ceea ce fac acum. Am un avantaj că am salonul vis a vis de casa mea, e la doi pași, doar traversez și e foarte simplu, asta mă ajută foarte mult, nu pierd mult timp pe drum.

Mă ajută iubitul meu, stă foarte mult cu cel mic, el lucrând în IT îi este ok să stea și cu laptopul în brațe și cu copilul, iar atunci eu pot să lucrez la salon”, a spus Larisa Drăgulescu pentru spynews.ro.

Please follow and like us:
Pin Share