Motivul pentru care Gigi Becali a mers la moaștele Sfintei Parascheva. Patronul FCSB, surprins alături de George Simion: „Este altfel decât ceilalți”. Foto

Motivul pentru care Gigi Becali a mers la moaștele Sfintei Parascheva. Patronul FCSB, surprins alături de George Simion: „Este altfel decât ceilalți”. Foto

Gigi Becali a fost prezent la Iași, la ceremonia religioasă dedicată Sfintei Parascheva, alături de George Simion. Patronul celor de la FCSB și-a exprimat încă o dată sprijinul față de candidatul AUR la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie.

Motivul pentru care Gigi Becali îl susține pe George Simion

Becali a recunoscut că a venit pentru ca alegătorii să îl vadă alături de George Simion și să înțeleagă faptul că îl sprijină public. El a spus că oricum ar fi ajuns la Iași pentru a se ruga la moaștele Sfintei Parascheva.

Este cunoscut public că finanțatorul celor de FCSB este credincios. Cu ocazia evenimentului religios de la Iași, Gigi Becali a afirmat despre George Simion că este diferit față de ceilalți candidați înscriși în cursa pentru alegerile prezidențiale.

”Eu am venit pur și simplu. Eu mai mult am venit pentru George. Ca să îl susțin pe el. Ca să vadă lumea că Becali e alături de George. Eu sunt alături de el pentru că este altfel decât ceilalți. Și atunci ca să îl ajut pe el, ca oamenii să vadă că îl susțin cu adevărat.

Bine, o să fie campanie. Dar oricum veneam la Sfânta Parascheva. Dar unde este liturghie și unde este liturghie cu mulți preoți, acolo voi fi și eu”, a declarat Gigi Becali, conform site-ul local din Iași, telem.ro.

Gigi Becali și-a exprimat susținerea față de George Simion pentru alegerile prezidențiale / Foto: Radio Hit Iași

14 candidați se luptă pentru prima funcție în ierarhia statului român

Mai mulți candidați, pe lângă George Simion,  participă la liturghia de la Catedrala Mitropolitană din Iași, cu ocazia praznicului Sfintei Cuvioase Parascheva. Printre aceștia se numără Marcel Ciolacu (PSD), Nicolae Ciucă (PNL) și Elena Lasconi (USR). Mircea Geoană, Cristian Diaconescu (ambii independenți) și Ludovic Orban (Forța Dreptei) se află și ei printre candidații la președinția țării prezenți la Iași.

Alegerile prezidențiale din România vor avea loc pe data de 24 noiembrie pentru primul tur. Turul al doilea al scrutinului pentru prima funcție în stat este programat să se desfășoare pe 8 decembrie.

Pe buletinul de vot, George Simion se va afla pe poziția a doua. Candidatul AUR va fi între Elena Lasconi (poziția 1, Uniunea Salvați România) și premierul Marcel Ciolacu (poziția 3, Partidul Social Democrat).

Biroul Electoral Central a mai validat alte 11 candidaturi. Aceștia. în ordinea de pe buletinul de vot pentru turul. 1 sunt: Nicolae Ciucă (PNL), Hunor Kelemen (UDMR), Mircea Geoană (independent), Ana Birchall (independent), Alexandra Beatrice Bertalan-Păcuraru (Alternativa pentru Demnitate Națională), Sebastian-Constantin Popescu (Partidul Noua Românie), Ludovic Orban (Forța Dreptei), Călin Georgescu (independent), Cristian Diaconescu (independent), Cristian-Vasile Terheș (Partidul Național Conservator Român) și Silviu Predoiu (Partidul Liga Acțiunii Naționale).

Please follow and like us:
Pin Share