Crimă oribilă în Olt. Un bărbat externat de la psihiatrie și-a ucis propria mamă

Crimă oribilă în Olt. Un bărbat externat de la psihiatrie și-a ucis propria mamă

O crimă șocantă a avut loc în județul Olt, după ce un bărbat externat de la psihiatrie și-a ucis propria mamă. Individul a luat un cuțit, s-a năpustit asupra ei, apoi a înjunghiat-o de mai multe ori.

Crimă șocantă în Olt. Un bărbat externat de la psihiatrie și-a înjunghiat propria mamă

Fapta oribilă a avut loc duminică, 13 octombrie, în casa femeii de 84 de ani, din comuna Radomirești. Se pare că cel care a făcut descoperirea macabră este chiar fratele principalului suspect.

Acesta a sunat la 112 și a anunțat autoritățile că și-a găsit mama într-o baltă de sânge. La fața locului au ajuns echipajele medicale și polițiștii. Din păcate, bătrâna era deja moartă, pe trupul ei fiind găsite lovituri de cuțit.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că principalul suspect este un alt fiu al femeii, un bărbat de 49 de ani. Acesta a luat un cuțit de bucătărie și i-ar fi aplicat cinci lovituri în zona toracică.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Potrivit acestora, moartea femeii a fost una violentă. „Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 13.10.2024 a rezultat că moartea numitei S.I., în vârstă de 84 de ani, din comuna Radomireşti, jud. Olt, a fost violentă.

A fost cauzată, cel mai probabil, de insuficienţa respiratorie acută, urmarea hemotoraxului masiv, consecinţa unor multiple plăgi înţepate-tăiate, penetrante toracice ca urmare a unei heteroagresiuni. Între leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate directă şi necondiţionată”, au transmis procurorii.

Principalul suspect a fost reținut de polițiști

De altfel, anchetatorii spun că bărbatul de 49 de ani suferea de afecțiuni psihice. Acesta a fost internat în nenumărate rânduri în cadrul spitalelor de psihiatrie, dar acum fusese externat. Cel mai probabil, locuia cu mama sa, cea care a ajuns să îi fie victimă.

Oamenii legii au transmis că suspectul și-a recunoscut faptele. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Crimele sau faptele de agresiune comise de persoanele cu probleme psihice sunt din ce în ce mai frecvente, în ultimii ani. În 2022, un bărbat din localitatea argeșeană Bascov, care era cunoscut cu astfel de afecțiuni, și-a măcelărit întreaga familie. Cinci persoane au fost ucise de el.

Totodată, în urmă cu o săptămână, un individ externat de la psihiatrie a bătut o femeie într-o pensiune din Craiova. Victima era angajată ca recepționer și nu îl cunoștea pe agresor.

 

Please follow and like us:
Pin Share