La ce concluzie au ajuns italienii, după ce l-au văzut pe Vali Mihăilă în Cipru – România 0-3: „Excelent!”

La ce concluzie au ajuns italienii, după ce l-au văzut pe Vali Mihăilă în Cipru – România 0-3: „Excelent!”

Naționala de fotbal a României și-a continuat sâmbătă seria de invincibilitate din Liga Națiunilor și a reușit un nou succes, al treilea consecutiv, contra selecționatei din Cipru. Tricolorii au o medie de 3 goluri marcate pe meci.

Valentin Mihăilă, analizat de presa din Italia după Cipru – România 0-3: „Negativ în fața porții”

România merge ceas în actuala ediție a Ligii Națiunilor, tricolorii având trei succese la rând de la revenirea lui Mircea Lucescu pe banca tehnică. Partida din Cipru a fost încă o confirmare a apetitului ofensiv al selecționatei pregătite de „Il Luce”, care a marcat, din nou, de trei ori în poarta adversă.

Valentin Mihăilă a fost titular și integralist în această partidă, dar fotbalistul celor de la Parma nu a avut mari realizări pe teren. De partea cealaltă, Dennis Man, colegul său de la formația din Serie A, a strălucit din nou. Man a marcat și a pasat decisiv la reușita lui Radu Drăgușin.

Presa din Italia a analizat prestațiile extremei celor de la Parma din acest sezon și a apreciat disponibilitatea la efort a jucătorului pe care „cruciații” au plătit nu mai puțin de 9.1 milioane de euro.

„Excelent la sacrificiu și alergare, negativ în fața porții. În numeroase situații, românul, în ciuda faptului că a construit faze bune, a eșuat unu-la-unu cu portarul advers.

Conform statisticilor, Mihăilă a șutat de 15 ori, iar 6 șuturi au fost pe poartă, marcând 0 goluri. Media sa de șuturi pe poartă este de 1,29/meci”, au scris italienii de la Parma Live.

Cornel Dinu a găsit cel mai important jucător al actualei echipe naționale. „Să nu-i spunem stelar, pentru că e totuși prea mult”

La ediția specială a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce se desfășoară de obicei luni, marți și vineri de la 10:30 pe site-ul FANATIK, Cornel Dinu a avut o intervenție telefonică. Acesta a nominalizat cel mai important jucător din lotul echipei naționale.

După analiza făcută de Horia Ivanovici și invitații din platoul FANATIK, Dennis Man ar fi următorul talisman norocos al primei selecționate a României. Jucătorul Parmei a înscris și a dat un assist în meciul cu Cipru. Totuși, Cornel Dinu nu a fost de aceeași părere.

„Din punct de vedere concepțional al jocului echipei, cred că un jucător care contează foarte mult pentru că joacă și în partea celor 2 Marini care închid în fața apărătorilor, noi având o linie defensivă destul de puternică și care este capabilă să oprească mai mulți adversari, dar cred că jucătorul care se apropie cel mai mult de un randament eficient și care contează atât în ceea ce înseamnă construcția de la mijloc cât și apariția pe fază de finalizare este Stanciu.

Man și Mihăilă sunt doi atacanți laterali, care joacă în cuplu. Este o concepție de joc pe care o are nu numai Mircea Lucescu. Este așa zisul joc pe benzi. Problema este că trebuie să creezi niște automatizme în cele 6 zile în care ești înaintea unui joc din competițiile europene cu echipa națională”, a declarat Cornel Dinu la FANATIK SUPERLIGA.

Please follow and like us:
Pin Share