Incident la Casa Iubirii. Ce a pățit Kiprianos, noul concurent, la puțin timp după ce a venit în emisiune

Incident la Casa Iubirii. Ce a pățit Kiprianos, noul concurent, la puțin timp după ce a venit în emisiune

Incident la Casa Iubirii, în ediția de duminică, 13 octombrie. Kiprianos, noul concurent, a avut parte de un accident. Andreea Mantea și ceilalți concurenți s-au speriat.

Kiprianos, noul concurent de la Casa Iubirii, incident la puțin timp după ce a intrat în emisiune

Noul concurent de la Casa Iubirii, Kiprianos, a avut parte de o întâmplare cu totul neplăcută la puțin timp după ce a ajuns în casă. La finalul filmărilor pentru gala care a avut loc duminică, 13 octombrie, tânărul a avut parte de un accident.

La finalul ediției, băieții și fetele s-au salutat de plecare. Kiprianos a ajuns prea aproape de piscină și nu a fost atent. Astfel, acesta a pășit direct către piscină și a căzut în apă.

Momentul a fost unul care i-a șocat pe concurenți, dar și pe prezentatoarea emisiunii matrimoniale, Andreea Mantea. Incidentul a luat prin surprindere pe toată lumea, însă concurentul a depășit destul de repede întâmplarea.

Kiprianos nu a uitat de ce a venit la Casa Iubirii. În ediția de luni, 14 octombrie, tânărul a invitat-o pe Teodora la o discuție în grădină. Acesta i-a pus întrebări privind legătura dintre ea și Robi.

Noul concurent și-a dorit să știe ce simte Teodora în realitate, astfel că nu a ezitat și a întrebat-o acest lucru într-un mod cât mai direct.

“Până la urmă, tu acum cu Robi, ce aveți?”, a fost întrebarea pe care concurentul i-a adresat-o Teodorei. Aceasta i-a oferit un răspuns sincer.

“Tot la stadiul de interacțiune e. Nu ne-am declarat relație, mai ales că eu eram cum eram. Nu eram nici eu bine cu mine, interacțiune spre cunoaștere, nici eu nu știu exact. Că se întâmplă atâtea”, a răspuns tânăra la Casa Iubirii.

În continuare, Kiprianos a întrebat-o ce simte, mai exact, pentru Robi, iar Teodora a spus că este nesigură în această privință. “Mie îmi place Robi, eu am și zis că-mi place. Dar în același timp, tot sunt nesigură pe el”, a fost răspunsul ei.

Cine este Kiprianos, noul concurent de la Casa Iubirii

Kiprianos a venit recent în Casa Iubirii. Tânărul are 23 de ani și este pe jumătate grec, fiind născut în Tripoli, Grecia. În prezent, concurentul locuiește în Bistrița-Năsăud și este antrenor de fitness.

Tânărul și-a dorit să vină la Casa Iubirii deoarece este dornic să-și găsească o parteneră. Kiprianos își dorește o relație serioasă și speră să găsească acest lucru în cadrul emisiunii.

Încă de când a venit în emisiune, concurentul le-a spus celorlalți băieți că are câteva fete în minte, însă nu a vrut să dezvăluie numele acestora. În schimb, ar vrea să le cunoască pe toate.

Please follow and like us:
Pin Share