Reacția lui Erling Haaland după Austria – Norvegia 5-1: „Rușine”. Atacantul lui Manchester City, inexistent pe teren

Reacția lui Erling Haaland după Austria – Norvegia 5-1: „Rușine”. Atacantul lui Manchester City, inexistent pe teren

Ziua de duminică, 13 octombrie, a avut parte de o partidă în cadrul Nations League care va rămâne în istorie. Austria s-a impus acasă cu 5-1 în fața Norvegiei. Atacantul Erling Haaland a oferit o primă reacție după umilința suferită.

Reacția lui Haaland după Austria – Norvegia 5-1

Austria și Norvegia au mers la pauză cu scorul de 1-1, după ce Arnautovic (8) și Sorloth (39) au marcat în prima repriză. Actul secund a fost o adevărată demonstrație de forță din partea austriecilor, care au mai marcat de 4 ori (Arnautovic 49 pen., Lienhart 58, Posch 62 și Gregoritsch 71).

După umilința cu 5-1 în deplasare, Erling Haaland a oferit o primă reacție. Atacantul de talie mondială al celor de la Manchester City a scris un mesaj pe rețelele sociale.

„Îmi pare rău, a fost o ruşine. În noiembrie ne propunem şase puncte”, a fost mesajul postat de Erling Haaland chiar la story, pe contul său de Instagram.

Haaland, inexistent contra Austriei

Erling Haaland nu a reușit să marcheze niciun gol în meciul contra Austriei, deși a fost integralist. Atacantul a fost notat cu 6, iar cei de la SportsDunia au scris despre evoluția sa:

„A avut un joc prost. A tras un șut cu efect în primele minute ale jocului, care a lovit exteriorul stâlpului, dar în rest nu a făcut mare lucru pe teren”.

Record doborât în partida anterioară. Haaland a devenit golgheterul all-time al Norvegiei

În partida precedentă, Norvegia s-a impus acasă în fața Sloveniei (scor 3-0), iar atacantul lui Manchester City a doborât atunci un record. Mai exact, prin „dubla” reușită în acea confruntare, Haaland a devenit golgheterul all-time al Norvegiei.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a înregistrat astfel 34 de goluri marcate în 36 de apariții. El l-a depășit pe cel care deținea anterior acest record (Jorgen Juve, cu 33 de goluri).

Imediat după meciul victorios și încununat cu titlul de golgheter all-time al țării sale, Haaland și-a surprins fanii cu un anunț. Atacantul a postat o fotografie pe rețelele sociale prin care a anunțat că va fi tată.

Please follow and like us:
Pin Share