Preparatul neobișnuit, “de modă veche”, adorat de Regele Charles. Este printre preferatele monarhului

Preparatul neobișnuit, “de modă veche”, adorat de Regele Charles. Este printre preferatele monarhului

Care este preparatul neobișnuit adorat de Regele Charles? Se numără printre preferatele monarhului și este “de modă veche”. Fostul său majordom a făcut dezvăluiri despre preferințele culinare ale suveranului.

Preparatul neobișnuit pe care Regele Charles îl adoră. Este “de modă veche”, iar monarhul obișnuia să-l consume des

Atunci când vine vorba despre preferințele culinare, au apărut mai multe dezvăluiri despre obiceiurile pe care le are Regele Charles al III-lea. Monarhul preferă produsele organice și are o alimentație echilibrată.

Regele Charles adoră preparatele tradiționale, dar și pe cele moderne, astfel că preferințele sale culinare sunt mixte. Potrivit fostului său majordom, suveranul adoră să savureze un fel de mâncare mai puțin obișnuit.

Grant Harrold, care a fost majordomul lui Charles între 2004 și 2011, a spus că acesta iubește să consume carnea de oaie. Mai exact, regele preferă carnea de oi adulte care au, în general, între 2 și 3 ani.

Preparatul nu este unul tocmai ușor. În plus, carnea de oaie nu mai este atât de ușor de găsit în ziua de astăzi. Felul de mâncare este, mai degrabă, unul “strămoșesc”.

“Regele Charles iubește carnea de oaie, acest preparat de modă veche. Îmi amintesc că înainte, pe vremuri, existau mese îmbelșugate unde se servea carne de oaie. Nu și în prezent”, a declarat fostul majordom al regelui pentru Express.co.uk.

Regele iubește să încerce atât preparate vechi, cât și noi. Atunci când a venit în România, acesta s-a bucurat și de felurile de mâncare tradiționale.

Ce schimbări a făcut Regele Charles în alimentație

Mai mult, regele este iubitor de fructe și legume, dar le preferă pe cele bio, care sunt cultivate pe propriile sale domenii. Monarhul are chiar și propria linie de gemuri, iar cel de căpșuni este cel mai apreciat.

“El susține atât mâncarea tradițională, cât și mâncarea modernă. Îi plac legumele și are o grădină de legume la Highgrove. Legumele sunt mereu în meniu servite pe post de gustare, nu păcătuiește cu chipsuri”, a mai spus Grant Harrold.

De când a fost diagnosticat cu cancer, Regele Charles este nevoit să aibă un anumit regim. Medicii i-au recomandat meniuri hrănitoare și ușoare, dat care să fie dense din punct de vedere nutritiv.

De exemplu, la masa de prânz, regele obișnuiește să consume o jumătate de avocado. Acesta are nevoie de un asemenea aliment pentru a avea energie, iar diagnosticul l-a făcut să-și schimbe obiceiurile alimentare.

Înainte de a fi diagnosticat cu cancer, Regele Charles nu lua masa de prânz. Suveranul o considera un lux, fiind foarte ocupat, astfel că mesele sale principale erau doar micul dejun și cina.

Please follow and like us:
Pin Share