Scene de coșmar la o nuntă din New York. O femeie a fost decapitată în fața invitaților, după ce a căzut de la etaj

Scene de coșmar la o nuntă din New York. O femeie a fost decapitată în fața invitaților, după ce a căzut de la etaj

O nuntă din New York s-a transformat într-un adevărat coșmar, după ce o femeie a căzut de la etajul unei clădiri, iar în momentul prăbușirii a fost decapitată. Totul s-a întâmplat chiar în fața unei biserici.

Clipe cumplite la o nuntă din New York. O femeie a murit în fața invitaților

Tragedia a avut loc sâmbătă, în Manhattan, aici unde bătrâna de 81 de ani a căzut de la etajul 28 al unui bloc de apartamente de lux, potrivit Daily Mail. În timpul căderii, corpul femeii s-a izbit de mai multe balustrade și balcoane, fiind decapitată.

Chiar în acele momente, o ceremonie religioasă avea loc la o biserică din apropiere de cartierul Carnegie Hill, unde doi tineri oficiau nunta. Martori la scenele cumplite au fost chiar invitații la evenimentul respectiv.

Oamenii au fost șocați, văzând momentul în care femeia a fost decapitată. De altfel, un braț i-a fost tăiat complet în timpul căderii, așa cum a povestit unul dintre martorii incidentului.

„Am ajuns chiar în momentul în care zăcea acolo, nu mai avea cap. Capul și brațul erau tăiate complet și au ajuns pe terasa de pe cealaltă parte”, a declarat acesta, conform sursei citate.

Poliția a deschis o anchetă

Mai mult, impactul a fost atât de puternic încât gardul de la baza clădirii a fost îndoit. Hainele victime au rămas prinse în acesta. Deocamdată nu este clar în ce circumstanțe s-a produs evenimentul.

Sunt luate în calcul mai multe variante, cum ar fi cea a sinuciderii sau a unui accident nefericit. Cazul a fost preluat de poliția din New York, fiind întocmită o anchetă pentru a se afla cum a avut loc totul.

Cadavrul a fost transportat la Medicina Legală, iar în urma necropsiei se va stabili, în mod exact, cauza decesului. Identitatea victimei nu a fost dezvăluită, mai transmite sursa citată.

Un incident similar avea loc, în luna septembrie, în România. O tragedie s-a petrecut la o nuntă din Gorj, după ce tatăl miresei a murit chiar în timpul petrecerii, la restaurant. Se pare că bărbatul a suferit un infarct.

Please follow and like us:
Pin Share