Filmul nou care umple sălile de cinema. Este un horror care i-a înspăimântat pe mulți

Filmul nou care umple sălile de cinema. Este un horror care i-a înspăimântat pe mulți

Filmul nou care umple sălile de cinema. A fost lansat fix în sezonul Halloweenului și i-a speriat pe mulți privitori. La ce ar trebui să te aștepți dacă ai de gând să-l vizionezi.

Filmul nou care umple sălile de cinema. A încasat peste 18 milioane de dolari în primele trei zile de la lansare

Cu toții știm că toamna se numără bobocii. Ei bine, în cinematografele din întreaga lume, toamna se numără filmele horror. Anul acesta se pare că deja există un câștigător la această categorie, judecând după încasările din box office.

Weekendul trecut s-a lansat ”Terrifier 3”, un film de groază pe care fanii l-au așteptat cu sufletul la gură. Cei care nu au mai avut răbdare și au mers să-l vizioneze, au tras câteva sperieturi zdravene.

Potrivit companiei Exhibitor Relations, ”Terrifer 3” a debutat direct pe prima poziție în box office-ul nord american, ceea ce este o adevărată reușită. În primul weekend, filmul produs de studiourile Icon Events și Cineverse a avut încasări de 18.3 milioane de dolari.

Cele 18.3 milioane de dolari au fost încasate pe parcursul a trei zile, respectiv vineri, sâmbătă și duminică. Este un debut de-a dreptul excepțional care demonstrează că și filmele produse de studiourile independente pot avea succes în rândul privitorilor.

”Terrifier 3” este interzis în Franța minorilor sub 18 ani

”Terrifier 3”, așa cum îi spune și numele, este al treilea film din franciză. Pelicula horror are multe scene de extrem de violente, ceea ce a făcut ca unele țări să îl interizică minorilor. De exemplu, în Franța, copiii sub 18 ani nu au voie să vizioneze ”Terrifier 3”.

”Terrifier 3” este o continuare a poveștii care îl are în centrul pe clovnul malefic Art. Acțiunea se concentrează și în jurul personajelor Sienna Shaw și Jonathan, fratele ei. Cei doi încearcă să uite traumele masacrelor produse de Art, însă totul se complică.

În ”Terrifier 3”, acțiunea se petrece în jurul Crăciunului, un moment ales deloc întâmplător. Pentru a-și putea continua masacrele, clovnul Art se deghizează în Moș Crăciun. Art nu iartă pe nimeni și ucide de la familii nevinovate până la copii.

În partea a treia a filmului, producătorii și-au propus să pună și mai mult accentul pe violență și brutalitate. Teroarea semănată de Art este mai intensă ca niciodată, iar crimele sale grotești conturează un personaj greu de înțeles.

Cei care vor să vadă ce se întâmplă cu Art, trebuie doar să meargă în cinematografe să vizioneze ”Terrifier 3”. Filmul conține multe elemente horror, ceea ce ar putea să-l facă nepotrivit pentru cei care nu iubesc astfel de pelicule.

Please follow and like us:
Pin Share