Familia Regală a Marii Britanii îi exclude în continuare pe Harry și Meghan. Nu vor participa nici la cina de Crăciun

Familia Regală a Marii Britanii îi exclude în continuare pe Harry și Meghan. Nu vor participa nici la cina de Crăciun

Familia Regală a Marii Britanii continuă să îi marginalizeze pe Prințul Harry și Meghan Markle. Cei doi au fost excluși de la cele mai importante evenimente publice și private.

 

Harry și Meghan nu vor participa nici la cina de Crăciun a Familiei Regale

 

Recent, s-a aflat că cei doi nu vor participa nici la sărbătorile de Crăciun organizate de Regele Charles și Regina Camilla, eveniment de tradiție care va avea loc la Sandringham House.

Consilierii Palatului Buckingham au expediat deja invitațiile pentru fastuoasa cină de Crăciun, care va avea loc în sala de bal a reședinței din Norfolk. Potrivit presei britanice, Regele Charles și Regina Camilla au stabilit personal lista celor care vor fi prezenți la acest eveniment, însă Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost incluși, scrie Click.

 

Prințul William, extrem de revoltat pe Harry și pe soția lui

 

Amintim că Prințul Harry și fratele său, Prințul William, continuă disputele.

De această dată, ar fi vorba despre două bijuterii care i-ar fi aparținut mamei celor doi, regretata prințesă Diana.

Mai exact, Meghan Markle a primit un inel de logodnă de la Prințul Harry, în anul 2017, care avea două diamante din colecția de bijuterii a răposatei sale mame. Prințul William ar fi îngrijorat, potrivit presei britanice, pentru că nu mai știe exact unde sunt bijuteriile care au aparținut regretatei sale mame, Prințesa Diana, și care i-au fost dăruite lui Meghan Markle. Însă, se pare că Meghan nu a mai apărut cu bijuteria pe deget.

Please follow and like us:
Pin Share