A murit încercând să-și facă selfie de pe un pod spectaculos. Deces cumplit pentru un britanic de 26 de ani, în Spania

A murit încercând să-și facă selfie de pe un pod spectaculos. Deces cumplit pentru un britanic de 26 de ani, în Spania

Dependența de rețelele sociale i-a pus capăt unui tânăr britanic. Bărbatul de 26 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut de pe un pod, în timp ce încerca să facă fotografii pentru rețelele sociale, la aproximativ 100 de kilometri de Madrid, au anunțat autoritățile luni, potrivit AFP.

Un influencer a murit în timp ce-și făcea poze

Numele bărbatului nu a fost dezvăluit, însă se știe că acesta era însoțit de un prieten, tot britanic, în vârstă de 24 de ani, când a alunecat de pe podul suspendat din Talavera de la Reina, la circa 110 kilometri sud-vest de Madrid, conform unui comunicat emis de primăria localității.

„Din câte am aflat, veniseră la Talavera pentru a escalada podul şi a crea conţinut pentru reţelele sociale, ceea ce a dus la acest rezultat trist şi dezastruos”, a declarat responsabila adjunctă cu siguranţa publică din localitate, Macarena Munoz.

Presa spaniolă a relatat că podul ar fi fost foarte alunecos din cauza ploilor torențiale recente din Talavera, care ar fi putut contribui la incident.

Locația aleasă de tânăr este extrem de periculoasă

Podul din Talavera, cu cele 152 de cabluri metalice și panoramele sale impresionante, a devenit un punct de atracție pentru iubitorii de aventură și creatorii de conținut, deși escaladarea sa este interzisă oficial.

De asemenea, Podul Castilla-La Mancha din Talavera de la Reina are o înălțime de 192 de metri și este cel mai înalt pod din țară construit cu această structură.

„Am repetat de nenumărate ori că acest lucru nu trebuie făcut sub nicio formă”, a mai subliniat Macarena Munoz.

Serviciul de Urgență 112 a confirmat că tânărul a căzut în timp ce urca pe structura podului, evenimentul având loc duminică, la ora 7:14 dimineața, conform El Mundo.

Medicii legiști și celelalte autorități competente au sosit la fața locului și au scos de îndată cadavrul tânărului pe care l-au dus ulterior la casa de pompe funebre.

La locul incidentului au sosit echipaje de la Poliția Națională, Poliția Locală și pompierii din Talavera, dar și o ambulanță de terapie intensivă, care a confirmat decesul bărbatului, mai scrie sursa citată.

Please follow and like us:
Pin Share