O fostă campioană sportivă își strigă disperarea, sperând la un miracol! Nepoțelul ei, găsit inconștient în cadă

O fostă campioană sportivă își strigă disperarea, sperând la un miracol! Nepoțelul ei, găsit inconștient în cadă

O campioană sportivă trece prin momente extrem de dureroase după ce nepoțelul ei, în vârstă de doar trei anișori, a fost găsit inconștient în cadă.

O fostă campioană la surf, strigăt de durere. Nepoțelul de trei, găsit inconștient în cadă

Una din cele mai cunoscute practicante de surf din Statele Unite ale Americii a postat, pe rețelele de socializare, strigătul ei de disperare, cu privire la situația în care se află copilașul.

Surfista Bethany Hamilton se roagă pentru o minune, așadar, în ceea ce-l privește pe nepoțelul ei.  A cerut mai multe păreri ale medicilor. Aceștia au reușit să îl stabilizeze pe micuț. Cu toate astea, pruncul e în continuare în stare destul de gravă, notează cotidianul PageSix.

Fosta campioană americană la surf a scris sâmbătă despre nenorocirea care s-a abătut asupra familiei sale, pe Instagram. Micuțul a fost găsit lipsit de conștiență, înecat, în cadă. Băiețelul a fost transportat de urgență la un spital din Oahu, Hawaii, mai precizează surfista.

„Încă îi bate inimioara”

„Încă îi bate inimioara și. Se luptă pentru viața lui”, a scris Bethany în dreptul unei fotografii emoționante cu puiul. În respectiva poză, Andrew ține o placă de surf în mână.

Femeia care a supraviețuit în urmă cu câțiva ani atacului unui rechin, rămânând fără brațul ei stâng, a scris că întreaga familie este distrusă de durere.„În orice caz, cerem ajutor de la oricine are informații despre ce putem face pentru a-i oferi nepotului meu cea mai bună șansă”, a notat sportiva în vârstă de 34 de ani.

Micuțul care, culmea, e un înotător foarte bun, s-a înecat într-o apă de mică adâncime, în cadă, iar semnele vital au fost suficiente pentru ca acesta să poată fi transportat la spital.

Ulterior, în urma postării pe care Bethany a făcut-o pe Instagram, a scris că a reușit să ia legătura cu un doctor pe nume Paul Harch. Medicul este expert în terapie cu oxigen hiperbaric.

Conform Clinicii Mayo, metodele la care apelează pentru Paul Harch pentru a-i pune pe picioare pe astfel de pacienți sunt recomandate de specialiștii în domeniu. Micuțul e supus unui tratament foarte bine stabilit pentru boala de decompresie. Acesta implică „respirația de oxigen pur într-un mediu presurizat”.

Bethany Hamilton le-a cerut ajutorul urmăritorilor de pe Instagram pentru situația în care se află nepotul ei. Foto: Instagram

Bethany Hamilton și-a pierdut brațul, la 13 ani, după ce a fost atacată de un rechin-tigru

Pe site-ul lui Harch, medicul scrie că a folosit tratamentul pentru a ajuta copiii care s-au înecat, iar în 1997 a vindecat cu succes un „copil înecat inconștient”, care era să moară pe fundul unei piscine.

Fosta campioană sportivă la surf a mai scris, duminică, 13 octombrie, mesaje de mulțumire pentru toți cei care s-au mobilizat, interesându-se cum să fie salvat micuțul. Femeia a mai zis că nu vrea să facă update-uri prea des. Nu dorește să bată prea mult toba pe seama acestei tragedii. Atunci când vor apărea vești bune, le va expune public.

Bethany Hamilton a devenit sursă de inspirație pentru industria cinematografică, în urma pățaniei îngrozitoare prin care a trecut. S-a creat, în 2011, filmul „Soul Surfer”, cu Anna Sophia Robb în rol principal.

Filmul a spus povestea sportivei despre cum și-a pierdut brațul după ce a fost atacată de un rechin tigru. S-a întâmplat în largul coastei Kauai, în anul 2003, când avea doar 13 ani.

În ciuda eșecului de a o împiedica să concureze în competiții de surfing, a câștigat premiul ESPY pentru cel mai bun sportiv de revenire, un an mai târziu.

Please follow and like us:
Pin Share