Cum a reușit Cristina Șișcanu să câștige mai mulți bani decât soțul ei, Mădălin Ionescu: „Nu are de ce să se supere. În televiziune, el e mai bine plătit decât mine, însă…”

Cum a reușit Cristina Șișcanu să câștige mai mulți bani decât soțul ei, Mădălin Ionescu: „Nu are de ce să se supere. În televiziune, el e mai bine plătit decât mine, însă…”

Cristina Șișcanu a vorbit recent despre situația financiară a familiei sale. Ea a dezvăluit că, în ultimii ani, a ajuns să câștige mai mulți bani decât soțul ei.

Cum a reușit Cristina Șișcanu să câștige mai mulți bani decât soțul ei, Mădălin Ionescu: „Nu are de ce să se supere. În televiziune, el e mai bine plătit decât mine, însă…”

Cristina Șișcanu a dezvăluit recent o schimbare interesantă care a avut loc în dinamica financiară a familiei sale, în ultima perioadă. Într-un interviu sincer, ea a explicat cum a ajuns să câștige mai mulți bani decât soțul ei, care este și el un prezentator TV de succes.

Cristina și Mădălin sunt împreună de 13 ani și au o fetiță, Petra. De asemenea, Mădălin mai are doi copii mai mari, Ștefania și Filip, dintr-o altă relație. Ei sunt foarte activi pe rețelele sociale, unde împărtășesc detalii despre mariajul și familia lor, și au vorbit deschis despre faptul că femeia aduce mai mulți bani în căminul lor.

Deși Mădălin Ionescu are un salariu mai mare în televiziune, Cristina și-a diversificat sursele de venit. Pe lângă activitatea din TV, ea are și colaborări în mediul online și propria afacere. Astfel că, toate acestea i-au permis să depășească veniturile soțului ei.

„Da, e adevărat (n.r. că ea aduce mai mulți bani în casă). Și vreau să spun un lucru. În ultimii ani, nu mai știu, nu pot să fac un calcul acum, dar…într-adevăr. Îți dai seama, în mare parte din ani, el a câștigat mai mult. Însă, dezvoltându-se și partea asta de online, eu lucrez și în televiziune, mi-am făcut și o firmă prin care derulez diverse activități – eu câștig mai mulți bani. E adevărat”, a declarat Cristina Șișcani, pentru viva.ro.

Cristina Șișcanu: „Eu am mult mai multe colaborări, că sunt femeie”

Cristina a explicat că în domeniul lor, femeile sunt adesea mai bine plătite decât bărbații, mai ales în mediul online. Ea primește mai multe colaborări cu branduri și alte oportunități datorită faptului că este femeie. Astfel că, munca ei de pe rețelele de socializare îi aduce venituri mari, chiar mai mari decât ale lui Mădălin.

„Nu are de ce (n.r. să fie frustrat). În meseria noastră, care cumva e comună, femeile sunt mai bine plătite decât bărbații. E o chestie normală. Ok, dacă lucra el în altă zonă, la bancă sau în altă parte, atunci hai să zicem. Suntem în acest business, dar, în televiziune, el e mai bine plătit decât mine, e adevărat. Însă, pe partea de online, eu am mult mai multe colaborări, că sunt femeie. Ăsta e un lucru foarte bun’, a mai spus jurnalista.

Cu toate acestea, jurnalista ține să sublinieze că Mădălin rămâne “stâlpul familiei”. Ea apreciază contribuția lui la construirea confortului de care se bucură acum întreaga familie. Cristina consideră că au muncit “cot la cot” pentru a ajunge unde sunt astăzi.

Pentru Cristina, însă, partea financiară nu este cea mai importantă. Ea se simte împlinită profesional după ani de muncă susținută și asta contează cel mai mult pentru ea.

„Mi-am amintit…eu, la începuturi, zic: „Doamne, vreau să ajung, la un moment dat, să lucrez eu și tu să stai mai mult acasă cu copiii. Să câștig eu mai mulți bani’. Nu degeaba am zis că, uite, am ajuns. Nu are nicio relevanță și nu are de ce să se supere. Mădălin este stâlpul familiei, el ne-a creat tot confortul pe care îl avem. Am muncit cot la cot”, a încheiat Cristina Șișcanu, pentru sursa citată.

Please follow and like us:
Pin Share