Cristi Chivu, detaliu important despre viitorul său în antrenorat: “Aştept un telefon!”

Cristi Chivu, detaliu important despre viitorul său în antrenorat: “Aştept un telefon!”

Cristi Chivu a oferit un interviu în care a discutat despre viitorul său în antrenorat. Fostul principal al lui Inter U19 a dezvăluit când va reveni pe banca tehnică.

Cristi Chivu, detaliu important despre viitorul său în antrenorat: “Aştept un telefon!”

Fostul fundaș al României a încheiat capitolul Inter U19 la finalul sezonului precedent și acum este în căutarea unei noi provocări. Într-un interviu pentru Gazzetta Dello Sport, Cristi Chivu a discutat despre viitorul său în antrenorat.

Legenda lui Inter susține că este în așteptarea unui telefon din partea unui director sportiv. Concret, Chivu așteaptă o ofertă și o propunere de a reveni pe banca tehnică din partea unei echipe care să se alinieze cu cerințele sale și să facă treabă.

“(n.r. dacă ar vrea să devină antrenor la Inter sau AS Roma) Niciodată să nu spui niciodată. Dar eu trebuie să parcurg drumul meu. Mă simt pregătit, dar trebuie să încep de jos!

Aştept un telefon din partea unui director sportiv care să îmi propună un proiect bun şi care să aibă încredere în mine!”, a declarat Cristi Chivu, conform Gazzetta dello Sport.

Cumpăna vieții trăită de Cristi Chivu! Marco Materazzi a chemat-o pe Adelina la spital: “Era panică, nu durere”

Soția lui Cristi Chivu, Adelina, a fost invitata lui Mihai Morar la podcastul său. Printre altele, Adelina a povestit în detaliu toate trăirile sale în acea seară de ianuarie, în care cariera soțului său se putea termina pe loc.

Cristi Chivu s-a accidentat în meciul dintre Inter Milano și Chievo din 6 ianuarie 2010. Atunci, fundașul român evolua pentru Inter și s-a ciocnit cap în cap cu Pelissier. Ciocnirea a fost una dură, iar românul a trebuit să fie transportat de urgență la spital.

Între timp, soția sa privea meciul la televizorul său de la reședința din Milano. A văzut momentele în care Chivu a rămas întins pe gazon și toate reacțiile fostului internațional român.

“Groaznic. Eram acasă cu Natalia, mai avea un pic și făcea un an. Aveam un leagăn și mă uitam la meci. I-am făcut un pic vânt și m-am dus în fugă în bucătărie să-mi iau ceva.

Când m-am întors, a durat 20-30 de secunde, el era întins pe jos, dar avea o expresie a feței pe care eu n-am mai văzut-o niciodată la el. Era panică, nu era durere. Era foarte senin la față. Era dubios. Tot se ținea de cap și arăta ceva la cap.

Am văzut disperare. Direct ambulanța. Doctorul, când a pus mâna, nu mai era os, era doar pielea. Nu era rană, deci nu era spartă pielea, dar nu mai era osul sub piele. Eu îl știam pe medicul echipei, a cerut direct ambulanța.

La Verona este unul dintre cele mai mari centre de neurochirurgie din Italia și îl aveau pe un profesor adus de acasă, pentru că era duminică, unul foarte, foarte bun”, a spus Adelina Chivu.

Please follow and like us:
Pin Share