Momente tensionate pentru Alessandro Lusito de la MasterChef 2024: ”Simt că mor! Chef Bontea și-a recăpătat privirea ucigașă!”

Momente tensionate pentru Alessandro Lusito de la MasterChef 2024: ”Simt că mor! Chef Bontea și-a recăpătat privirea ucigașă!”

În ediția din 14 octombrie, a show-lui culinar MasterChef 2024, Alessandro Lusito, are parte de momente ceva mai tensionate.

Concurenții MasterChef 2024 trec prin toate emoțiile posibile în ultima etapă de confruntări. Doar pentru 20 dintre ei există loc în cea mai prestigioasă bucătărie a României. În această seară, frații Danilo și Alessandro Lusito, doi dintre concurenți, experimentează tensiunea la cote alarmante din cauza probei la care sunt supuși.

Alessandro Lusito, concurent MasterChef 2024, tensiuni din cauza unei probe

Pentru a ajunge în bucătăria MasterChef 2024, unii dintre concurenții din confruntări trebuie să gătească un preparat specific unui anumit continent. “Tema voastră este să creați un preparat care să ne ducă cu gândul la Asia”, le-a spus Gina Pistol.

Cei doi frați italieni se află într-o situație extrem de complicată. “Simt că mor! Sunt complet terminat, efectiv încerc să caut chestii (n.r.: ingrediente), dar nu găsesc nimic”, spune Alessandro despre proba din confruntări.

Fratele său recunoaște că nu sunt obișnuiți să mănânce preparate asiatice și că, cel mai probabil, Alessandro nu va reuși să facă mare lucru. “Cred că fratele meu e în panică totală, nu cred că știe ce să facă. Înainte de orice este competiția, abia după aceea vine prietenia și frăția dintre noi”, spune acesta.

Imediat după începerea probei, Chef Florin Dumitrescu este șocat de alegerea făcută de Alessandro: “Măi, ăsta face risotto!”, spune el. “Nu, nu e risotto! La risotto ar trebui să fac zeamă!”, îi explică Alessandro.

Pentru Chef Cătălin Scărlătescu, situația este de-a dreptul amuzantă, deoarece puiul ușor picant cu orez aromatizat, pe care Alessandro a ales să-l facă, duce tot spre bucătăria italiană pe care o stăpânește cel mai bine. “Cum e să pui un italian să gătească asiatic? La noi se numește blasfemie!”, glumește Chef-ul.

Față în față cu decizia juriului, Alessandro își controleaza cu greu emoțiile. “Gata! Aici e sfârșitul meu. Chef Bontea și-a recăpătat privirea ucigașă!”, spune acesta.

Cine sunt frații Danilo și Alessandro Lusito?

Alessandro Lusito are 37 de ani și este architect, iar Danilo are 34 de ani și este stilist. Cei doi s-au născut în sudul Italiei, dar locuiesc de 17 ani în România. Alessandro a urmat Facultatea de Arhitectură de Interior, în prezent este arhitect de interior de origine italiană.

A făcut desene de marmură pentru biserici române, iar la un moment dat a fost omagiat de către Patriarhul Daniel pentru Mănăstirea din Techirghiol. Concurentul MasterChef 2024, show-ul culinar ce se difuzează în fiecare vineri de la ora 20:30, la PRO TV, este căsătorit și are doi copii. Și Danilo este căsătorit, din 2014, și are două fetițe: Aurora și Ayla.

Alessandro și Danilo, împreună cu membrii familiei s-au mutat în România după ce s-au trezit că au pierdut tot ce aveau. Tatăl lor deținea o firmă de cauciucuri în Italia, însă s-a ales praful de ea, după ce a fost distrusă. Au rămas fără nimic, s-au umplut de datorii, așa că s-au mutat în România.

Please follow and like us:
Pin Share