Ce clauză de cumpărare are Dinamo pentru Raul Opruț. Exclusiv

Ce clauză de cumpărare are Dinamo pentru Raul Opruț. Exclusiv

Raul Opruț s-a impus la Dinamo, iar „alb-roșii” sunt deja convinși să îl transfere definitiv pe fundașul stânga în vârstă de 26 de ani cu 4 meciuri la naționala de seniori a României. Toate detaliile.

Raul Opruț, șanse mari să continue la Dinamo și din vară

FANATIK a aflat în exclusivitate că Raul Opruț are o clauză de cumpărare în valoare de doar 200.000 de euro de la belgienii de la KV Kortrijk. Astfel, sunt șanse foarte mari ca aceasta să fie activată la finalul sezonului.

Dinamo a făcut o afacere excelentă, mai ales că a plătit o sumă infimă pentru împrumutul lui Raul Opruț până la finalul acestui sezon de ordinul a doar câteva zeci de mii de euro.

Fundașul stânga ar mai avea contract cu belgienii până în vara lui 2026 și este cotat la 600.000 de euro. După plecarea lui Costin Amzăr, Raul Opruț este titular inconstestabil în flancul stâng al defensivei lui Zeljko Kopic.

Raul Opruț, sezon bun la Dinamo

Raul Opruț a evoluat în acest sezon în 11 meciuri pentru Dinamo și a reușit un gol. A lipsit doar în partidele cu Unirea Slobozia și Farul, din cauza unui cartonaș roșu în prelungirile meciului cu Oțelul Galați.

Jucătorul împrumutat de Kortrijk a debutat la echipa națională în martie 2024, când a intrat în minutul 87 al partidei amicale împotriva Columbiei de la Madrid. A mai evoluat pentru naționala de seniori în meciurile amicale cu Belarus, Republica Moldova și Slovenia.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a confirmat pentru FANATIK această informație: „Da, e vorba de o clauză de 200.000 de euro”.

Hermannstadt a dat lovitura cu transferul lui Raul Opruț. Reușește și Dinamo?

Jucătorul impresariat de Anamaria Prodan a fost vândut de Hermannstadt în prima ligă belgiană pentru 700.000 de euro în vara lui 2023, din postura de căpitan al ardelenilor, așa cum FANATIK a dezvăluit. Kortrijk nu s-a bazat însă pe serviciile sale și a jucat doar 3 meciuri în decurs de un an.

În cazul în care Dinamo va decide să îl achiziționeze, Raul Opruț ar putea fi unul dintre jucătorii atractivi pentru cluburi din străinătate, iar „câinii” ar putea scoate chiar profit în urma acestei mutări.

200.000 de euro trebuie să plătească Dinamo pentru ca Raul Opruț să rămână în „haită”

Please follow and like us:
Pin Share