Dinamo a adus un fundaș stânga, dar tot n-a rezolvat problema! Vedeta care a semnat azi va fi bună peste o lună!

Dinamo a adus un fundaș stânga, dar tot n-a rezolvat problema! Vedeta care a semnat azi va fi bună peste o lună!

Antonio Luna este ultima achiziție a lui Dinamo București, însă problemele din apărare, pentru moment, nu sunt rezolvate. Defensiva „câinilor roșii” suferă de când Costin Amzăr a ales se transfere în Golf.

Dinamo a adus un fundaș stânga, dar tot n-a rezolvat problema! Vedeta care a semnat azi va fi bună peste o lună!

Deși Dinamo București l-a transferat pe Antonio Luna pentru a-și întări flancul stâng al apărării, unde singura opțiune rămasă era Raul Opruț, problema pe postul din defensivă rămâne încă deschisă.

Din informațiile FANATIK, Antonio Luna este în urmă cu pregătirea fizică și în acest context Zeljko Kopic se va putea baza pe serviciile noului jucător abia peste o lună, când fundașul va fi 100% apt, astfel că noua achiziție va fi absentă în derby-ul cu FCSB.

CV-ul lui Antonio Luna este unul impresionant, mult peste media Superligii, însă problemele medicale i-au afectat cariera. Printre cluburile la care a fost legitimat fundașul sunt următoarele: Eibar, Levante, Sevilla, Rayo Vallecano, Girona, Aston Villa, Almeria, Cartagena, Mallorca, Spezia sau Hellas Verona.

Noul jucător al lui Dinamo a evoluat ultima oară pentru Volos NFC, în campionatul Greciei. În cele 28 de partide disputate în stagiunea trecută în tricoul echipei elene, Antonio Luna a reușit să livreze nu mai puțin de 5 pase decisive.

Antonio Luna nu a mai evoluat din luna aprilie

Antonio Luna a evoluat ultima dată în aprilie, într-un meci împotriva Panserraikos, în play-out-ul campionatului din Grecia. Potrivit site-urilor de specialitate, jucătorul are o cotă de 300.000 de euro.

Dinamo București a anunțat noul transfer prin intermediul unui comunicat de presă. Formația din Ștefan cel Mare a prezentat formațiile la care a evoluat Antonio Luna în cariera sa. Cea mai importantă din portofoliul fundașului este cu siguranță Sevilla, la care a cucerit Cupa Spaniei în sezonul 2009/2010.

„Bine ai venit, Antonio Luna!

Clubul Dinamo 1948 București anunță oficial, prin intermediul aplicației oficiale, semnarea fundașului stânga Antonio Luna. Născut în 1991, în Son Servera, Spania, Antonio a fost format fotbalistic la Sevilla, ulterior bifând minute la echipe precum UD Almeria, RCD Mallorca, Aston Villa, Levante, Girona.

Ultima dată la Volos NFC, în prima divizie a Greciei, Antonio a marcat 5 goluri în 28 de partide. Antonio Luna va îmbrăca tricoul alb-roșu pentru restul sezonului curent, cu posibilitatea de prelungire pe încă un an. Mult succes, Antonio!”, s-a arătat în comunicatul emis de Dinamo București.

300.000 de euro este cota de piață a lui Antonio Luna, conform transfermarkt.
Dinamo – FCSB este programat duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00.

Please follow and like us:
Pin Share