Ce au pățit Culiță Sterp și soția lui, Daniela Iliescu, în timpul vacanței: “V-am zis că avem o problemă, acum vă las pe voi să ghiciți!”

Ce au pățit Culiță Sterp și soția lui, Daniela Iliescu, în timpul vacanței: “V-am zis că avem o problemă, acum vă las pe voi să ghiciți!”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au avut parte de un început de vacanță plin de peripeții. Artistul și soția sa au împărtășit fanilor, în timp real, toate problemele peste care au dat la aeroport.

Ce au pățit Culiță Sterp și soția lui, Daniela Iliescu, în timpul vacanței: “V-am zis că avem o problemă, acum vă las pe voi să ghiciți!”

Culiță Sterp, unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică de petrecere din România, se bucură de o familie frumoasă alături de Daniela Iliescu și fiul lor, Milan. Recent, cuplul a decis să plece într-o escapadă romantică în doi, lăsând copilul acasă. Cu toate acestea, călătoria lor a început cu stângul, oferind fanilor o poveste plină de peripeții.

Încă de la sosirea la aeroport, lucrurile au început să meargă prost pentru Culiță și Daniela. Cuplul a decis să împărtășească experiența lor cu fanii, ținându-i la curent pe InstaStory, conform relatărilor kfetele.ro.

“V-am zis că avem o problemă, acum vă las pe voi să ghiciți…”, a început Culiță să povestească.

“Adică e vina mea sau cum?”, a completat Daniela Iliescu, soția lui. “Nu e vina ta, nu, nu…”, a răspuns artistul, fiind vizibil ironic.

“Eu am mers cât am putut de… bine”, a spus Daniela, râzând. “Da, da, da… nu, ați văzut că… Ați văzut că stăm în aeroport de vreo… 2 ore stăm pe aici…”

“Ați văzut că se lucrează pe Valea Oltului?”, a glumit soția lui Culiță Sterp.

Culiță Sterp și soția sa, blocați în aeroport

În timp ce așteptau în aeroport, Daniela a menționat că erau acolo de vreo două ore deja. Culiță a postat un sondaj cu trei variante de răspuns la întrebarea “Ce am pățit?”:

a. Am pierdut avionul b. Nu era nimeni la check-in c. Nu ne-au luat bagajele

Spre surpriza fanilor, artistul a dezvăluit: “Da, ați ghicit. Toate trei variantele sunt adevărate. Am pierdut avionul, nu ne-au mai luat bagajele și nici nu era nimeni la check-in…”, a explicat Culiță. “Poate ne mai luau, dar nu era nimeni… dar am luat alt bilet, peste… mai avem de stat 2 ore…”, a completat Daniela.

“Da, dar ai plătit de 10 ori prețul… pe el nu mai zici?!”, a mai spus sincer artistul. “Primul l-am primit, al doilea l-am plătit! Asta e!”, a glumit Daniela Iliescu.

Într-un final, Culiță Sterp și soția sa, Daniela, au reușit să găsească o soluție pentru a-și continua călătoria. În următorul clip postat, cântărețul și-a liniștit fanii, asigurându-i că aventura lor continuă.

În cele din urmă, cuplul a reușit să se îmbarce într-un alt avion, mai spațios decât cel inițial, dotat cu trei rânduri de scaune, care urmează să-i ducă spre destinația mult așteptată.

“Până la urmă… m-a ajutat Dumnezeu și l-am prins, dar nu ăla care trebuia să-l prindem… pe care… trebuia să-l prindem, altul, nu?”, a declarat Culiță Sterp.

“Sperăm să ajungem…”, a completat soția lui. “Am luat altul mai mare… dar să vedeți unde mergem…”, a încheiat artistul.

Cei doi au decis să păstreze un aer de mister în ceea ce privește locația exactă a vacanței. Rămâne de văzut ce alte peripeții și momente amuzante vor împărtăși Culiță și Daniela din călătoria lor.

Please follow and like us:
Pin Share