Bărbatul care a bătut trei măicuțe la mănăstirea Techirghiol a fost condamnat. Cât va sta agresorul în spatele gratiilor

Bărbatul care a bătut trei măicuțe la mănăstirea Techirghiol a fost condamnat. Cât va sta agresorul în spatele gratiilor

Clipe de teroare la mânăstirea din Techirghiol. Un bărbat, care a bătut și terorizat mai multe măicuțe, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Agresorul a băgat în spital un angajat al lăcașului.

Pedeapsă redusă pentru că și-a recunoscut faptele

În luna septembrie 2023 un bărbat a mers, în mod repetat, la mânăstirea Teghirghiol, unde a luat la bătaie mai multe măicuțe. De asemenea, nici enoriașii nu au scăpat de agresiunile individului.

Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, precum și amenințare în formă continuată și tulburarea ordinii și liniștii publice, pe lângă o agresiune de vătămare corporală. Bătăușul a băgat în spital și un paznic din cadrul lăcașului.

În urma faptelor comise, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța l-au condamnat la trei ani și două luni de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă. Agresorul a beneficiat de o reducere a pedepsei după ce și-a recunoscut faptele, potrivit observatornews.ro.

A împărțit pumni în stânga și în dreapta

Mai multe măicuțe de la Mânăstirea Sfânta Maria din Teghirghiol au fost bătute și amenințate cu moartea de un bărbat ce obișnuia să călce pragul lăcașului. Mai mult, nici enoriașii nu au scăpat de agresiuni. Individul a băgat în spital și un paznic.

Evenimentele s-au întâmplat în decursul lunii septembrie 2023. Acesta a fost acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, precum și amenințare în formă continuată și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, este acuzat și de vătămare corporală.

”Ulterior, în data de 14.09.2023, în timp ce se afla în zona aceleiaşi mănăstiri, pe fondul conflictului anterior, inculpatul A.V. i-a adresat persoanei vătămate L.G. injurii şi ameninţări cu moartea. Apoi, în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se afla în aceeaşi zonă, inculpatul a lovit cu palma în zona spatelui persoana vătămată D.M., maică la mănăstire.

În data de 15.09.2023 inculpatul A.V. a pătruns fără drept în zona restricţionată accesului persoanelor neautorizate din incinta mânăstirii Sfânta Maria din oraşul Techirghiol, după care a urmărit persoana vătămată R.L., maică, adresându-i totodată injurii şi ameninţări cu acte de violenţă”, arată procurorii.

Tot în ziua de 15 septembrie 2023, agresorul a intrat într-un conflict spontan cu un bărbat, după care l-a lovit de două ori cu pumnul în zona feței. Victima s-a prăbușit și s-a lovit cu capul de o bordură. Medicii l-au internat aproxmativ o lună, spun autoritățile.

Please follow and like us:
Pin Share