Locația aleasă de Irina și Răzvan Fodor pentru o escapadă romantică. Prezentatoarea de la Asia Express se află pentru prima dată în acest loc: „Sunt tare încântată”

Locația aleasă de Irina și Răzvan Fodor pentru o escapadă romantică. Prezentatoarea de la Asia Express se află pentru prima dată în acest loc: „Sunt tare încântată”

Irina și Răzvan Fodor și-au făcut bagajele și au plecat, numai ei doi, într-o vacanță în care să-și reîncarce bateriile, dar care să-i și ajute să mențină aprinsă flacăra iubirii. Destinația aleasă nu este departe de România, dar, cu toate acestea, este pentru prima dată când vedeta de la Antena 1 se află aici.

Unde au plecat Irina și Răzvan Fodor pentru a se relaxa

Irina și Răzvan Fodor sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din România, dar asta și pentru că au secretele lor prin care mențin flacăra iubirii aprinsă. Astfel că, deși sunt părinții unei fete adolescente, nu uită de ei.

Recent, au decis să plece într-o escapadă romantică. Iar destinația aleasă este situată nu foarte departe de România, mai exact, Londra. Cei doi și-au pus în plan să exploreze și să se bucure din plin de frumusețile orașului.

Mai ales că, deși Irina și Răzvan Fodor au fost în numeroase vacanțe exotice, iar prezentatoarea a avut ocazia să vadă cele mai spectaculoase locuri de pe pământ în timpul filmărilor de la Asia Express, nu a ajuns niciodată în Londra.

„Un pic am fugit de acasă. Chiar dacă am ajuns în multe colțuri îndepărtate din lume, e prima dată pentru mine în Londra și vreau, în timpul ăsta destul de scurt pe care îl petrecem aici, să înțeleg cât mai mult din orașul ăsta.

Până acum, sunt tare încântată și nu am prins nici vreme urâtă, dimpotrivă. Bine, de frig, e frig, dar chiar am mai văzut o rază de soare din când în când și până acum nu a plouat”, a povestit Irina Fodor pe Instagram. 

Vacanțele în doi joacă un rol important în viața lor

Recent, Răzvan Fodor a dezvăluit că, indiferent de cât de aglomerate sunt viețile lor personale, întotdeauna își fac timp pentru măcar o vacanță în doi. Căci, în timp, au conștientizat cât de benefic este acest obicei pentru relația lor.

„Eu cu Irina, când aveam copilul mai mic, dar și acum, acum nu mai vrea ea, ni s-a părut că e foarte important să avem o vacanță pe an doar noi doi. Mi se pare că e o sănătate pentru un cuplu.

Este o săptămână din patru, cinci, șapte vacanțe pe care le faci într-un an”, a povestit Răzvan Fodor despre călătoriile de care se bucură împreună cu soția lui, în cadrul emisiunii Vacanță de vedetă.

Please follow and like us:
Pin Share