Salata pe care o consumă Carmen Brumă când e stresată. E o bombă de vitamine și de minerale și e și delicioasă

Salata pe care o consumă Carmen Brumă când e stresată. E o bombă de vitamine și de minerale și e și delicioasă

Salata pe care o consumă Carmen Brumă când e stresată e o bombă de vitamine și de minerale. Vedeta știe foarte bine ce ingrediente să combine astfel încât să obțină o stare de bine chiar și în perioadele mai agitate.

Salata pe care o consumă Carmen Brumă când e stresată

Carmen Brumă este unul dintre cei mai apreciați nutriționiști din România. Deși are 47 de ani, partenera de viață a lui Mircea Badea nu își arată deloc vârsta. Și se pare că știe cum să se mențină în formă.

Dincolo de un stil de viață activ, aceasta este atentă și la alimentația zilnică. Iar nu de puține ori, nutriținista le oferă urmăritorilor ei și câteva trucuri când vine vorba de anumite preparate benefice pentru siluetă.

Salata pe care o consumă Carmen Brumă când e stresată poate fi o alternativă sănătoasă pentru multe persoane. Vedeta spune că apelează la ea ori de câte ori se simte copleșită, dat fiind complexul de vitamine și de minerale pe care îl conține.

Totodată, ea spune că salata este ideală și pentru perioade solicitante. Aceasta este bogată în ingrediente hrănitoare care contribuie la echilibrul organismului și care susțin sistemul nervos.

Salata pe care o consumă Carmen Brumă când e stresată se prepară din: salată verde, semințe de dovleac, fasole neagră, o jumătate de avocado, pulpă de pui sau orez, sare, ulei de măsline, dar și o mână de afine.

Nutriționista spune că această salată e în primul rând bogată în magneziu. Totodată, se prepară și foarte repede. Prima oară se spală frunzele de salată, apoi se rup în bucăți mici și se adaugă într-un bol mare.

Cum se prepară salata

Deasupra se adaugă o mână de semințe de dovleac, dar și fasole neagră alături de cuburi mici de avocado. Cine alege varianta cu orez îl poate fierbe și pune deasupra, iar cine preferă varianta cu pui trebuie să îl facă la aburi, ori pe grătar, iar mai apoi să îl taie cubulețe.

Salata pe care o consumă Carmen Brumă când e stresată se condimentează cu sare după gust, iar mai apoi se adaugă și uleiul de măsline, alături de o mână de afine. Salata este una delicioasă, cu beneficii pe măsură pentru organism.

„Pentru cei care trecem printr-o perioadă cu mult stres, în care sistemul nervos e foarte solicitat, iată o salată care conține mai multe surse de magneziu, pe lângă alți nutrienți, pe care îmi place să o mănânc cât pot de des.

Am combinat salata verde cu semințe de dovleac. Una dintre sursele cele mai bogate în magneziu. Am adăugat și niște fasole neagră, jumătate de avocado, ambele cu conținut de magneziu. Dacă faceți varianta vegetariană, puteți să completați cu niște orez brun.

Dacă nu, pulpele de pui sunt o sursă bună de magneziu. Sare, ulei de măsline și o mână de afine și salata e gata. Dacă nu reușești să îți asiguri necesarul de magneziu din alimente, există și varianta suplimentelor!”, a explicat Carmen Brumă, în mediul online.

Please follow and like us:
Pin Share