Veste bună pentru o anumită categorie de români. Vor primi 25.000 de lei direct în cont

Veste bună pentru o anumită categorie de români. Vor primi 25.000 de lei direct în cont

Veste bună pentru cei care dețin obligațiuni la BCR. Vor primi sumele aferente cuponului 3, direct în cont. Plata începe să se facă din data de 14 octombrie. Care este condiția pe care trebuie să o îndeplinească.

Românii care vor primi 25.000 de lei în cont

Depozitarul Central va distribui începând cu luni, 14 octombrie, sumele de bani aferente cuponului 3 pentru obligațiunile emise de Banca Comercială Română. Există o condiție pe care oamenii trebuie să o îndeplinească pentru a primi sumele de bani aferente fiecărei obligațiuni.

Aceștia trebuie să se fi înregistrat în registrul obligatarilor emitentului până la data de 30 septembrie 2024. Cei care nu au un cont deschis la un participant al sistemului RoClear, vor primi banii prin transfer bancar.

„Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente cuponului 3 pentru obligatiunile emise de BANCA COMERCIALA ROMANA SA. Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 14/10/2024, distribuie sumele de bani aferente CUPON 3 pentru obligațiunile emise de BANCA COMERCIALA ROMANA SA (simbol BCR28A).

Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente CUPON 3, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecarei obligațiuni este de 25000 LEI. Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 30/09/2024.

Obligatarii care sunt clienți ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare și registru al Depozitarului Central își pot încasa sumele de bani prin intermediul acestuia. Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceștia”, se arată într-un comunicat emis de BCR.

Anunț important pentru clienții BCR

Reprezentanții Băncii Comerciale Române (BCR) au transmis o informare pentru clienții din România. Aceștia recomandă românilor să fie pregătiți pentru orice tip de eveniment, așa că îi îndeamnă să își pună bani deoparte.

Instituția financiară recomandă să ia în considerare crearea unui fond de urgență sau luarea în calcul a unei pensii personale. Oficialii BCR susțin faptul că această decizie va fi una benefică pe termen lung.

„După protecție, următorul pas crucial este planificarea pensiei. O pensie bine gândită și administrată înseamnă mai mult decât o sursă de venit la bătrânețe. Înseamnă libertatea de a te bucura de viata, de a călători, de a petrece timp cu cei dragi și de a-ti vedea dorințele împlinite. Fiecare decizie pe care o luam astăzi, fie că este vorba de economii sau investiții, ne aduce mai aproape de un viitor lipsit de griji”, a transmis instituția financiară.

Please follow and like us:
Pin Share