Mădălina Ghenea trăiește un coșmar din cauza valului de mesaje de amenințare. Românca își face dreptate în instanță

Mădălina Ghenea trăiește un coșmar din cauza valului de mesaje de amenințare. Românca își face dreptate în instanță

Mădălina Ghenea trăiește un coșmar din cauza valului de mesaje de amenințare. Frumoasa româncă nu a mai stat pe gânduri și a apelat la avocatul ei pentru a-și face dreptate.

Mădălina Ghenea trăiește un coșmar din cauza valului de mesaje de amenințare

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Are milioane de admiratori, însă nu duce lipsă nici de hateri. Recent, gurile rele care o urmăresc pe Mădălina Ghenea au trecut la amenințări, ceea ce a început să o îngrijoreze pe vedetă.

Vedeta a povestit că în ultima vreme a început să primească din ce în ce mai multe amenințări. Persoana necunoscută îi trimite tot felul de mesaje pe Instagram, iar asta îi provoacă o adevărată stare de anxietate.

Mădălina Ghenea a apelat la lege pentru a-și face dreptate. Procurorii din Milano au decis să deschidă o anchetă, în speranța că vor afla cine este persoana vinovată.

Modelul nu are nicio idee cu privire la identitatea celui sau celei care o amenință. Tot ce știe este că vrea să scape cât mai repede de coșmarul pe care îl trăiește de o bună perioadă de timp.

”Procurorul adjunct din Milano a solicitat judecătorului de cercetare preliminară a tribunalului din Milano începerea urmării penale pentru persoana care publică mesaje de amenințare pe pagina mea de Instagram în repetate rânduri.”, a spus Mădălina Ghenea pe Instagram.

Atât Mădălina Ghenea, cât și familia ei primesc constant mesaje de amenințare

Mădălina Ghenea a povestit că mesajele nu i se adresează doar ei, ci și familiei sale. Cei dragi au primit și ei de multe ori amenințări, ceea ce a făcut ca starea de teamă a vedetei să se amplifice.

Din păcate, nu este pentru prima dată când Mădălina Ghenea trece printr-un astfel de episod nefericit. În urmă cu ceva timp, frumoasa româncă a fost abordată nepotrivit de un angajat al unei companii aeriene, fapt ce i-a provocat neplăcere și o stare de teamă. În acel moment, Mădălina nu a fost singură, ci a fost însoțită de fiica, ambele trecând prin clipe traumatizante.

Pentru că nu mai vrea să aibă parte de astfel de incidente, Mădălina Ghenea a ales să își facă dreptate, dar nu singură. Tocmai de aceea, a apelat la avocatul ei și nu se va lăsa până nu va descoperi cine este persoana care o amenință frecvent.

”Am dat un mandat apărătorului meu Michele Morenghi pentru a proceda judiciar pentru repararea tuturor prejudiciilor suferite. Cred că toți oamenii care se simt victime ale unor astfel de fapte ar trebui să caute dreptate. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul extraordinar”, a mai spus românca.

Please follow and like us:
Pin Share