Andreea Ibacka, despre revenirea în televiziune. Ce spune vedeta și ce proiecte ar avea în plan

Andreea Ibacka, despre revenirea în televiziune. Ce spune vedeta și ce proiecte ar avea în plan

Andreea Ibacka este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Totodată, ea se poate declara o femeie împlinită nu doar pe plan profesional, ci și pe plan personal, având în vedere că are o familie superbă alături de Cabral Ibacka.

Andreea Ibacka, despre revenirea în televiziune

De ceva timp, Andreea Ibacka a decis însă să nu se mai concentreze pe televiziune. Vedeta a evoluat în mediul online, acolo unde a reușit să adune o comunitate cât se poate de generoasă. Și se pare că de ani buni câștigă bani din această activitate.

Chiar ea a recunoscut recent că prima propunere comercială a primit-o cu ani în urmă. Totodată, recunoaște că a fost perseverentă, astfel că posta destul de des, atât pe blog-ul ei cât și pe paginile personale de socializare.

Și totuși ia în calcul Andreea Ibacka o revenire în televiziune având în vedere că îi merge bine și în online? Întrebată de cei de la cancan.ro cu privire la acest subiect, vedeta a fost cât se poate de sinceră.

Ce planuri are soția lui Cabral

Ea nu dorește momentan să revină în televiziune. Pe de altă parte, aceasta a dezvăluit că este implicată într-un proiect care va debuta curând. Și cel mai probabil multe persoane vor fi încântate când vor afla despre ce este vorba.

„În televiziune deocamdată nu voi reveni, dar am un alt proiect pe care cred că o să-l încep cât de curând, altfel decât vă așteptați. Nu pot să vă dau acum mai multe detalii”, a dezvăluit vedeta, pentru cancan.ro.

Sursa citată a vrut să afle dacă nu cumva vedeta a fost invitată în emisiunea “Săriți de pe fix”. În acest sens însă, Andreea Ibacka a fost ceva mai rezervată. Aceasta nu a vrut să dea un răspuns, însă a dezvăluit că răspunsurile vor fi primite abia la anul.

Totodată, ea a avut doar cuvinte de laudă la adresa producției. Soția lui Cabral Ibacka spune că o urmărește și totodată o și apreciază. Astfel, ar fi o onoare pentru ea să ajungă acolo.

„Vorbim la anul! Știi cum sunt lucrurile astea, că nu se pot dezvălui. Este o producție foarte mișto, pe care o apreciez, o urmăresc, cu oameni talentați și ar fi o onoare, desigur”, a dezvăluit vedeta, întrebată despre o posibilă invitație în emisiune.

Please follow and like us:
Pin Share