Cât costă un kilogram de brânză la mama Geta. Prețurile sunt piperate, dar familia lui Culiță Sterp nu duce lipsă de clienți

Cât costă un kilogram de brânză la mama Geta. Prețurile sunt piperate, dar familia lui Culiță Sterp nu duce lipsă de clienți

Cu cât vinde mama Geta kilogramul de brânză. Familia Sterp nu duce lipsă de clienți, cu toate că prețurile sunt destul de piperate. Clienții mai pot, de asemenea, să cumpere și cașcaval.

Cu cât vinde mama Geta kilogramul de brânză

Este cunoscut deja faptul familia Sterp deține câteva sute de oi, iar mama Geta are un magazin în Hațeg, unde vinde produse făcute chiar de ea, dar și de fiicele sale, care o ajută ori de câte ori au ocazia.

Femeia nu duce lipsă de clienți, cu toate că nu are cele mici prețuri. Recent, împreună cu Getuța și cu Ileana, a participat la un târg, acolo unde și-au expus și vândut produsele. Bineînțeles, dintre acestea nu a lipsit faimoasa brânză.

Însă, cine a vrut să cumpere delicatesa a fost nevoită să scoate din buzunar 60 de lei, pentru un kilogram, așa cum se observă pe eticheta pe care Ileana a surprins-o într-un clip video pe care l-a publicat pe Instagram.

Mama Geta nu produce doar brânză, ci și cașcaval și pastramă. Iar la târg, oamenii au stat la coadă special pentru produsele pe care le face cu mâna sa și cărora se dedică în totalitate.

„A trecut și ziua de azi, ziua 2, a fost o zi foarte grea, cu foarte mulți clienți, nu am avut pauză, dar a trecut cu bine. E aglomerație mare, așteptăm să mergem la cazare, că nu mai putem”, a mărturisit Ileana, conform romaniatv.net. 

Getuța Sterp este însărcinată

De altfel, Getuța a ajutat-o pe mama Geta să vândă brânză, cu toate că este însărcinată. La începutul lunii noiembrie, urmează să aducă pe lume primul său copil. Și, pentru că este posibil să nască de Sfântul Mihail și Gavril, a luat în calcul ca unul dintre numele purtate de bebeluș să fie Mihail.

Mama sa, pe de altă parte, i-a sugerat și numele Zian. Acesta a fost și numele purtat de Arsenie Boca. Până atunci, însă, familia se pregătește intens pentru întâmpinarea micuțului.

„Getuța s-a gândit deja la un nume pentru bebeluș, chiar eu i-am dat ideea de nume, Zian. Asta pentru că pe Arsenie Boca îl chema Zian. Eu tot ascult documentare despre Arsenie Boca și mi-a plăcut mult numele acesta, e mai deosebit.

Ea va naște în apropierea sărbătorii de Mihail și Gavril, iar ea spunea că ar vrea să-i pună celui mic numele Mihail. Va vedea cum va face până la urmă, nu cred că le va pune pe amândouă, e de ajuns un nume. Și eu le-am pus copiilor câte un singur nume”, a dezvăluit mama Geta.

Please follow and like us:
Pin Share