Giedrius Arlauskis, mesaj sobru înaintea meciului dintre Lituania și România: „Bine ați venit în mocirlă”

Giedrius Arlauskis, mesaj sobru înaintea meciului dintre Lituania și România: „Bine ați venit în mocirlă”

Echipa națională de fotbal a României face ultimele pregătiri înaintea duelului cu Lituania din UEFA Nations League. Giedrius Arlauskis a ținut să le transmită un mesaj „tricolorilor” lui Mircea Lucescu.

Giedrius Arlauskis, mesaj de deznădejde înaintea meciului dintre Lituania și România: „Bine ați venit în mocirlă”

Giedrius Arlauskis este unul dintre cei mai valoroși portari străini care au evoluat în campionatul intern. Lituanianul a câștigat nu mai puțin de 7 trofee de campion al României, cu trei echipe diferite, anume Unirea Urziceni, Steaua București (n.r așa cum se numea echipa patronată de Gigi Becali la acel moment) și CFR Cluj.

Fostul internațional lituanian a vorbit înaintea duelului dintre Lituania și România din UEFA Nations League și a ținut să le transmită un mesaj „tricolorilor” legat de suprafața de joc.

„Un teren mizerabil, dezastru, o mocirlă. Bine ați venit în Lituania”, a fost mesajul transmis de Giedrius Arlauskis înaintea meciului din UEFA Nations League, conform Sport.ro.

Giedrius Arlauskis a evoluat în România pentru Unirea Urziceni, Steaua București (n.r FCSB), CFR Cluj și Universitatea Craiova. Pentru prima reprezentativă a Lituaniei, fostul portar a strâns nu mai puțin de 23 de selecții.

Cum arată gazonul pe care se va disputa Lituania – România

Echipa națională de fotbal vine după o deplasare unde vremea era mai mult decât favorabilă, anume în Cipru, însă lucrurile au căpătat o altă întorsătură în Lituania, la Kaunas, unde gazonul unde vor evolua „tricolorii” arată jalnic.

Temperatura joasă și vremea nefavorabilă au avut un impact negativ asupra terenului de fotbal de la stadionul din Kaunas, motiv pentru care UEFA a decis să transfere antrenamentele oficiale în alte locații, în ciuda insistențelor echipei române de a se antrena pe terenul unde va avea loc meciul.

Mircea Lucescu a ales să meargă împreună cu jucătorii săi să inspecteze arena, în locul plimbării obișnuite. Selecționerul a considerat important ca întreaga echipă să fie familiarizată cu terenul pe care va juca.

„După ce UEFA a decis să protejeze gazonul stadionului Dariaus ir Girėno din Kaunas și a mutat antrenamentele oficiale în altă locație, tricolorii au ales azi ca în locul plimbării să facă o vizită la arena pe care se va juca mâine seară meciul”, este mesajul atașat postării pe Facebook a echipei naționale.

Please follow and like us:
Pin Share