Veste importantă pentru Radu Drăguşin, după primul gol la naţională. Femeia care îi poate schimba cariera a fost iubita unui prinţ controversat

Veste importantă pentru Radu Drăguşin, după primul gol la naţională. Femeia care îi poate schimba cariera a fost iubita unui prinţ controversat

Fundaş în Premier League, la Tottenham, Radu Drăguşin este cel mai bine cotat fotbalist român al momentului, evaluat de Transfermarkt la 25 de milioane de euro.  La 22 de ani, Drăguşin e într-un punct de cotitură al carierei, într-o perioadă în care nu şi-a câştigat încă un loc de titular la gruparea londoneză.

Radu Drăguşin a avut nevoie de 24 de meciuri pentru a da primul său gol la naţională

La echipa naţională lucrurile merg cât se poate de bine pentru Radu Drăguşin, care a pus umărul la traseul de vis al tricolorilor la Euro 2024, România ajungând până în optimi, unde a fost eliminată de Olanda. Ulterior, cu Mircea Lucescu la timonă, Drăguşin şi ceilalţi tricolori au adunat 3 victorii la rând în Liga Naţiunilor, ultima fiind un concludent 3-0 în Cipru.

Partida de sâmbătă de la Larnaca a consemnat și primul gol la naționala României pentru Radu Drăgușin, în 24 de selecții adunate sub tricolor. “Așteptam acest gol de ceva timp. Am fost de câteva ori aproape, n-a intrat. Sunt foarte fericit. Pentru familia mea, iubita mea, toți cei apropiați, pentru ei e acest gol”, a spus el la final.

Golul marcat de Drăguşin în poarta Ciprului a fost remarcat şi de presa din Marea Britanie, care a stat cu ochii pe internaţionalul român de la Tottenham. Mai mult, se pare că Drăguşin ar putea fi titularizat la Spurs etapa viitoare, la finalul săptămânii, cu West Ham, în condiţiile în care argentinianul Romero are de făcut un drum obositor din America de Sud.

Rămănând la Tottenham, în anturajul grupării londoneze se întâmplă lucruri importante, care ar putea avea efect şi asupra carierei lui Radu Drăguşin, cumpărat iarna trecută de la echipa italiană Genoa în schimbul a aproximativ 30 de milioane de euro.

Amanda Staveley, unul dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din Marea Britanie, poate ajunge la conducerea lu Tottenham

Astfel, sunt semne care arată faptul că Amanda Staveley, una dintre cele mai prospere femei de afaceri din Regat, care a părăsit în această vară poziţia de director la Newcastle, şi-ar dori o reintrare în lumea fotbalului, la conducerea lui Tottenham, prin preluarea unui pachet considerabil de acţiuni.

Cu puternice legături în spaţiul arab, Amanda Staveley a atras investitori cu greutate la Newcastle în ultimii trei ani, reuşind să ducă echipa în grupele Ligii Campionilor. Femeia în vârstă de 51 de ani a fost văzută recent în tribune la un meci al lui Tottenham, cu Brentford, sporind în acest fel speculaţiile.

Presa britanică avansează chiar ideea că Amanda Staveley nu va fi atât de permisivă cu rezultatele oscilante ale echipei lui Drăguşin, demiterea antrenorului Postecoglou fiind una dintre soluţiile sale. Ca înlocuitor, ea va apela cel mai probabil la tehnicianul cu care a lucrat la Newcastle, Eddie Howe.

Amanda Staveley a avut o scurtă idilă amoroasă cu Prinţul Andrew

Căsătorită din 2011 cu afaceristul britanico-iranian Mehrdad Ghodoussi, Amanda Staveley a făcut furori în viaţa publică din Regat şi prin prisma vieţii personale. În 2003, ea a apărut în tabloide ca fiind iubita Prinţului Andrew, o figură controversată la casa regală, unul dintre copiii regretatei Regina Elisabeta. Acesta s-a remarcat în mod negativ în special cu legăturile apropiate pe care le-a avut cu miliardarul pedofil Jeffrey Epstein.

În ceea ce-l priveşte pe Drăguşin, o asemenea schimbare radicală l-ar putea afecta în ambele sensuri pe fundaşul român, în funcţie de planurile noilor conducători. Radu Drăguşin ar putea face parte dintr-un proces de întinerire a echipei, în dauna veteranului Romero, de exemplu, cum la fel de bine compatriotul nostru ar putea fi trimis să joace în altă parte, sub formă de împrumut.

Please follow and like us:
Pin Share