Prietenul lui Salman Khan a fost asasinat. Iubitul Iuliei Vântur a fost și el amenințat cu moartea. Cine se ascunde în spatele acestor fapte

Prietenul lui Salman Khan a fost asasinat. Iubitul Iuliei Vântur a fost și el amenințat cu moartea. Cine se ascunde în spatele acestor fapte

Prietenul lui Salman Khan a fost asasinat. Iubitul Iuliei Vântur a fost și el amenințat cu moartea. Cine se ascunde în spatele acestor fapte. Renumitul actor de la Bollywood nu traversează o perioadă tocmai bună în plan emoțional.

Amicul lui Salman Khan a fost ucis. Partenerul Iuliei Vântur se află în primejdie, fiind amenințat la rândul său. Cine e criminalul

Amicul lui Salman Khan a fost ucis. Partenerul Iuliei Vântur se află în primejdie, fiind amenințat la rândul său. Cine e criminalul. Starul indian i-a adus un ultimul omagiu liderului Partidului Congresului Naționalist (NCP).

Potrivit in.mashable.com, este vorba de Baba Siddique care a fost împușcat în cursul serii de sâmbătă, 12 octombrie 2024. Regretatul politician a fost transportat de urgență la spitalul Lilavati, dar nu a supraviețuit.

La scurtă vreme de la moartea sa starul de la Bollywood, cu care a avut o legătură foarte strânsă, a sosit la casa acestuia pentru a-și exprima condolențele. A fost însoțit de fratele său, Sohail Khan, și de sora sa, Arpita Khan.

De asemenea, Iulia Vântur i-a fost alături partenerului de viață, Salman Khan, în aceste momente grele. Pe social media au apărut mai multe imagini de la reședința regretatului Baba Siddique, actorul fiind profund afectat de pierderea tragică.

Foarte multe staruri de la Bollywood, printre care se numără Pooja Bhatt și producătorul Sajid Nadiadwala, au fost prezente la casa fostului politician care a fost asasinat după ce a primit amenințări cu moartea. Ultimele ar fi ajuns în urmă cu 15 zile.

Cine este făptașul în cazul crimei prietenului lui Salman Khan

Iubitul Iuliei Vântur a arătat tuturor care este legătura profundă dintre familia Khan și Siddique. Salman Khan a fost lăudat pentru curajul său având în vedere că și asupra sa planează mai multe amenințări cu moartea.

Suspectul principal în acest caz este Bishnoi, care ar fi cel care a orchestat uciderea fostului ministru în Maharashtra pentru a se răzbuna pe celebrul actor. Acest lucru a stârnit o mare îngrijorare în industria cinematografică din India.

Mai mult decât atât, au apărut informații și confirmări de la poliție conform cărora cunoscuta bandă Lawrence Bishnoi, renumită deja pentru amenințările la adresa lui Salman Khan, ar fi implicată în asasinarea prietenului său.

Please follow and like us:
Pin Share