Adi Mutu a ales fotbalistul anului în SuperLiga. „E la bătaie cu Mitriță, dar cred că el va câștiga”

Adi Mutu a ales fotbalistul anului în SuperLiga. „E la bătaie cu Mitriță, dar cred că el va câștiga”

Florinel Coman, Alexandru Mitriță și Darius Olaru sunt fotbaliștii care și-au pus cel mai mult amprenta în fotbalul românesc în 2024. Chiar dacă a plecat în Qatar la finalul sezonului trecut, Coman a fost decisiv pentru FCSB în lupta pentru titlu, fiind, la bătaie cu Darius Olaru, cel mai folositor jucător al campioanei.

Adi Mutu a ales fotbalistul anului în SuperLiga. „E la bătaie cu Mitriță, dar cred că el va câștiga”

Darius Olaru este cel mai constant fotbalist din SuperLiga României, fiind decisiv în calificarea FCSB-ului în faza principală a UEFA Europa League. Acesta a marcat de 15 ori pentru FCSB în toate competițiile în sezonul trecut, iar în această stagiune, căpitanul campioanei României are deja 10 goluri.

Nici Alexandru Mitriță nu s-a lăsat mai prejos, fotbalistul Universității Craiova fiind și el într-o formă de zile bani, reușind să revină și la echipa națională de fotbal a României. „Perla” din Bănie are deja 8 goluri în acest sezon, iar în stagiunea precedentă a punctat 16 ori și a oferit 14 pase de gol.

În cadrul podcastului DON MUTU, Adrian Mutu a explicat cine merită titlul de cel mai bun fotbalist din SuperLiga și a explicat și ce face diferența între primii doi jucători din acest clasament.

„Olaru ar merita să fie fotbalistul anului în România. La bătaie cu Mitriță. Coman a pierdut teren pentru că a plecat din România. Mitriță pierde teren pentru că nu a câștigat campionatul, Olaru l-a câștigat, s-a calificat în Europa League și nivel bun în campionat, goluri și nu numai.

Eu cred că Olaru va câștiga și el merită, cu toate că și pe locul doi Mitriță. Diferența o face campionatul și calificarea în Europa League. E cel mai complet, e jucătorul cel mai în formă, cel mai constant al FCSB-ului. Dacă Mitriță câștiga campionatul, era Mitriță.

Lui Olaru nu ai cum să nu îi dai jucătorul anului pentru că are și valoare, a și câștigat. Și la Balonul de Aur, în general îl iau cei care câștigă Champions League”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul podcastului DON MUTU.

„Au fost ceva contacte acum două luni”. Adi Mutu a dezvăluit ultima ofertă pe care a avut-o din SuperLiga

Tot în cadrul aceluiași podcast, Adrian Mutu a confirmat și interesul celor de la Hermannstadt pentru el, formație care îi caută un înlocuitor lui Marius Măldărășanu, după ce echipa a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie în SuperLiga României.

„Nu am discutat recent cu cei de la Hermannstadt. Au fost ceva contacte, dar acum două luni, nu acum. Așa cum le-am spus acum două luni, îți spun și ție acum, eu mai aștept, momentan nu sunt interesat și le mulțumesc pentru interes. Consider că nu e perioadă propice pentru un antrenor să ia o echipă.

Mai logic ar fi să o iei atunci când se întrerupe campionatul și când ai și o perioadă de pregătire ca să poți să-ți pui cât de cât amprenta și să pregătești echipa după filosofia ta.

Să intri acum, orice antrenor, uite ne uităm și la Șumudică, a intrat pe parcurs și dificultățile sunt. Și el se plânge de anumite lucruri și cum spunea, nimeni nu are răbdare cu tine, presiunea e mare la o echipă ca Rapid.

Pot să antrenez în România, depinde ce proiect, dar nu acum, mai e o lună și jumătate și se va întrerupe”, a declarat Adrian Mutu în cadrul podcastului DON MUTU.

“Olaru sau Mitrita? Cine este JUCATORUL ANULUI DIN SUPERLIGA?” VERDICTUL lui Adrian Mutu

Please follow and like us:
Pin Share