Trei frați din Hunedoara, aflați în grija unei bone, de negăsit. Au fost dați în urmărire națională / Tatăl copiilor este un milionar din Cluj

Trei frați din Hunedoara, aflați în grija unei bone, de negăsit. Au fost dați în urmărire națională / Tatăl copiilor este un milionar din Cluj

Trei frați, cu vârste de 7, 9 și 11 ani, din satul Sântandrei din județul Hunedoara, au fost dați în urmărire națională după ce părinții nu i-au mai găsit acasă. Ei se aflau în grija unei bone.

Tatăl lor a sunat la poliție

Dispariția copiilor a fost sesizată ieri, 14 octombrie, de către tatăl lor care a sunat la 112, în jurul orei 16.00, după ce bona i-a spus că nu găsește copiii, conform Gândul.

„La data de 14 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată telefonic de un bărbat din satul Sântandrei, cu privire la faptul că astăzi, în jurul orei 16:00, bona celor trei copii ai săi, Marţian Rania Adriana, în vârstă de 11 ani, Marţian Antonio Adrian, în vârstă de 9 ani şi Marţian Raisa Antonia, în vârstă de 7 ani, l-a anunţat că aceştia nu se mai află la domiciliu”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara.

Cum arată copiii

Semnalmentele celor trei copii sunt:

– Marţian Antonio Adrian: aproximativ 1,45 m înălțime, 50 kg, ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere.
– Marţian Rania Adriana: aproximativ 1,55 m înălțime, 60 kg, ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotunda;
– Marţian Raisa Antonia: aproximativ 1,40 m înălțime, 40 kg, ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă, poartă ochelari de vedere.

Polițiștii nu știu cu haine purtau aceștia în momentul în care au fost văzuți ultima oară. Aceștia au demarat mai multe misiuni de căutare a minorilor care au fost dați în urmărire națională. Ei roagă cetățenii care au informații despre cei trei copii dispăruți să spună informațiile la cea mai apropiată secția de poliție sau să sune la 112.

Tatăl copiilor este un om de afaceri milionar ădin Cluj, fost patron al clubului UTA. El este despărțit de soția sa după un scandal care a izbucnit între ei, iar copiii au rămas în grija tatălui.

Please follow and like us:
Pin Share