Mircea Lucescu a stabilit lotul final cu Lituania! Cine va urmări partida de la Kaunas din tribune

Mircea Lucescu a stabilit lotul final cu Lituania! Cine va urmări partida de la Kaunas din tribune

Echipa națională de fotbal a României este într-o formă de zile mari în Liga Națiunilor și are 9 puncte după primele trei jocuri. Tricolorii au o medie de trei goluri marcate pe meci și țintesc a patra victorie din această campanie, cu Mircea Lucescu pe bancă.

Mircea Lucescu a stabilit lotul de jucători pentru partida cu Lituania. Cine lipsește alături de Nicușor Bancu la Kaunas

Partida din Lituania se va disputa pe un teren greu, iar selecționerul naționalei României a stabilit deja care va fi lotul pentru partida de marți seară. Nicușor Bancu este suspendat pentru acest joc, iar în afara lotului va mai rămâne și Alexandru Pașcanu, fotbalistul celor de la Rapid București.

Pașcanu nu a fost în lot nici pentru meciul cu Cipru, câștigat de România cu scorul de 3-0. Nici Victor Dican nu a fost în lot la partida din Cipru, însă actualul jucător de la Farul Constanța a prins acum lista compusă de Mircea Lucescu pentru duelul de la Kaunas.

Intrat pe teren în a doua repriză a partidei cu Cipru, Alexandru Chipciu, fotbalistul Universității Cluj, este și de această dată în lotul tricolorilor pentru etapa a patra a Ligii Națiunilor.

Lotul complet al României pentru meciul cu Lituania

Portari: 1. Florin Niță, 12. Horațiu Moldovan, 16. Ștefan Târnovanu

Fundași: 2. Andrei Rațiu, 3. Radu Drăgușin, 4. Cristi Manea, 5. Virgil Ghiță, 8. Alexandru Chipciu, 11. Victor Dican, 12. Andrei Burcă

Mijlocași: 6. Marius Marin, 10. Nicolae Stanciu, 14. Ianis Hagi, 18. Răzvan Marin, 21. Darius Olaru, 23. Deian Sorescu

Atacanți: 7. Denis Alibec, 9. George Pușcaș, 13. Valentin Mihăilă, 17. Florinel Coman, 19. Denis Drăguș, 20. Dennis Man, 22. Alexandru Mitriță.

Ce meciuri mai are de jucat România la Liga Națiunilor

15 octombrie / ora 21:45 Lituania – România
15 noiembrie / ora 21:45 România – Kosovo
18 noiembrie / ora 21:45 România – Cipru

Clasamentul în grupa României în Liga Națiunilor

1. România 9 puncte
2. Kosovo 6 puncte
3. Cipru 3 puncte
4. Lituania 0 puncte.

Cornel Dinu îl cere pe Daniel Bîrligea la echipa națională. ”Are randament peste Pușcaș și Alibec împreună”

Daniel Bîrligea nu a fost convocat de Mircea Lucescu la echipa națională, dar Cornel Dinu a explicat la FANATIK SUPERLIGA de ce atacantul nu ar trebui ignorat.

„(n.r. – Merita convocat Bîrligea în locul Pușcaș?) Aaa, bineînțeles. Sigur, Mircea Lucescu a mers pe o formulă de lot stabilă, mergând pe cunoașterea între jucători, dar astea sunt niște lucruri relative.

Oricând trebuie să pregătești la echipa națională un jucător care confirmă în campionat, cum e Bîrligea spre exemplu. Este o soluție și pentru viitor fiind vorba de un jucător tânăr și un jucător care poate avea un randament mai bun și decât Alibec, și decât Pușcaș la ora actuală. În momentul în care este servit…”, a declarat Cornel Dinu.

Please follow and like us:
Pin Share