Moment inedit între Cristiano Ronaldo și Wojciech Szczesny: ”Promit să nu spun nimic la FC Barcelona”

Moment inedit între Cristiano Ronaldo și Wojciech Szczesny: ”Promit să nu spun nimic la FC Barcelona”

Cristiano Ronaldo (39 de ani) și Wojciech Szczesny (34 de ani) au fost protagoniștii unui moment inedit la finalul partidei Polonia – Portugalia 1-3 de sâmbătă din Liga Națiunilor. Cei doi au fost coechipieri la Juventus Torino între anii 2018 – 2021.

Cristiano Ronaldo și Wojciech Szczesny, protagoniștii momentului serii după Polonia – Portugalia 1-3

După ce confruntarea dintre naționalele lor s-a terminat, Ronaldo și Szczesny au purtat un scurt dialog. Portarul polonez i-a spus lusitanului că fiul său cel mare este fanul său. Szczesny a promis în glumă că va păstra discreția la FC Barcelona, marea rivală a celor de la Real Madrid, echipa la care CR7 a scris istorie.

🇵🇱 Szczęsny: “I’m at Barça now.”

🇵🇹 Ronaldo: “I know. You had to retire to go to a big club.”

pic.twitter.com/DHOentHhbT

— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) October 14, 2024

Wojciech Szczesny, lăudat de Cristiano Ronaldo pentru transferul la Barcelona

Cristiano Ronaldo i-a transmis fostului său coechipier de la Juventus Torino că totul este în regulă din punctul său de vedere. CR7 l-a lăudat pe Szczesny pentru că a semnat cu un club mare după ce și-a anunțat retragerea. Ronaldo a făcut și o poză cu cei trei copii ai portarului polonez.

În timpul partidei de sâmbătă dintre Polonia și Portugalia (1-3), Cristiano Ronaldo a fost cel care a dus scorul la 2-0 pentru lusitani din pasa lui Leao. Nu l-a învins însă pe Szczesny, ci pe Skorupski.

Wojciech Szczesny s-a întors în fotbal doar pentru o ajuta pe Barcelona până când se reface ter Stegen. Portarul nu putea fi convocat oricum în lotul polonez, deoarece nu a apucat să dispute niciun meci oficial de la revenirea asupra hotărârii de retragere.

Cristiano Ronaldo continuă cursa pentru golul 1.000

Cristiano Ronaldo a ajuns astfel la golul 133 pentru Portugalia în 215 selecții. Ronaldo a atins a 906-a reușită a sa în meciurile oficiale și își continuă drumul către visul său de a marca 1.000 de goluri în carieră.

Locul doi în ierarhia celor mai buni marcatori din istoria fotbalului este ocupat chiar de rivalul său, Lionel Messi, cu 843 de goluri. Josef Bican (805 goluri),  Romario (772 goluri) și Pele (757 goluri) sunt următoarele legende care completează top 5.

Wojciech Szczesny, văzut de Barcelona înlocuitorul ideal pentru ter Stegen

În această vară, Wojciech Szczesny și-a anunțat retragerea din fotbalul profesionist. Polonezul a revenit asupra deciziei când Barcelona l-a ofertat. Catalanii aveau nevoie urgentă de un portar de calibru, după ce Marc Andre ter Stegen a suferit o accidentare gravă și a fost stabilit că va rata tot restul sezonului.

Portarul german al Barcelonei și-a rupt piciorul drept în partida Villarreal – Barcelona 1-5 din etapa a 6-a din La Liga. Chiar dacă operația a decurs bine, ter Stegen nu poate reveni pe teren nici în cel mai optimist scenariu mai devreme de șapte, opt luni.

Please follow and like us:
Pin Share