Ce studii are Mihai Morar. Prezentatorul de la X Factor nu a profesat în acest domeniu

Ce studii are Mihai Morar. Prezentatorul de la X Factor nu a profesat în acest domeniu

Ce studii are Mihai Morar. Prezentatorul de la X Factor nu a profesat în acest domeniu. Omul de radio a urmat cursurile unei facultăți importante, dar grele, care este la mare căutare în rândul tinerilor din ziua de azi.

Ce facultate a urmat Mihai Morar. Gazda emisiunii de talente X Factor nu a apucat să practice meseria pentru care s-a pregătit

Ce facultate a urmat Mihai Morar. Gazda emisiunii de talente X Factor nu a apucat să practice meseria pentru care s-a pregătit. Vedeta de la Antena 1 a absolvit Colegiul Vasile Lucaciu din orașul natal Baia Mare.

Omul de radio nu s-a oprit aici cu învățatul și s-a înscris la Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Conform ujmag.ro, după 4 ani, în 2017, a primit diploma de licență și apoi a urmat o altă formare.

Renumitul prezentator are și un master în drept penal de această dată la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti (2017-2018). Jurnalistul este avocat specializat în dreptul penal al afacerilor, fiind înscris în Baroul Bucureşti din 2017.

Cu toate acestea Mihai Morar nu a apucat să profeseze în această meserie pentru că a urmat o pasiune mai veche. La începutul anilor 2000 a început colaborarea cu Daniel Buzdugan și apoi a fost jurat la X Factor.

A fost și prezentator la Antena Stars, unde a moderat emisiunea Răi da’ buni. A demisionat în urmă cu câțiva ani pentru a începe un proiect în mediul virtual. Are un podcast foarte apreciat, iar în curând va reveni pe sticlă la Antena 1, la cârma show-ului X Factor.

Mihai Morar, despre parcursul profesional și cariera în radio

Mihai Morar a făcut mai multe dezvăluiri despre parcursul profesional și meseriile pe care a vrut să le facă în anii de școală. Prezentatorul de la X Factor a dorit să fie fotbalist sau să dea la liceul militar, însă nu a fost lăsat de mama sa.

Privind în urma sa vedeta de la Antena 1 consideră că ar fi fost un sportiv ratat sau un militar depresiv pentru că nu s-ar fi regăsit. Acele voci din exterior nu erau, de fapt, aceleași cu cele care se găseau în interiorul său.

„Nu mi-a zis nimeni că am o voce faină. (râde) Nici în ziua de astăzi nu mă consider o voce bună de radio, dar, pe de altă parte, dacă te uiți și la artiștii mari care au rămas în mintea oamenilor, aceștia nu sunt cei care au avut neapărat cele mai strălucite voci.

Nu, sunt artiștii care au avut și talent, dar au muncit peste talentul lor. Cred că doar consecvența, curiozitatea și visul ăsta al copilului că în viața asta poți să faci și ceea ce-ți dorești tu, nu doar ceea ce-și doresc alții pentru tine.

Singurul lucru în care eu am găsit cu adevărat libertatea a fost exprimarea asta în scris, în vorbit”, a spus Mihai Morar într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni, pentru publicația viva.ro.

Please follow and like us:
Pin Share