Marius Pașcan, PMP, critică campania Elenei Lasconi și a lui Marcel Ciolacu: ”Mai mult se fac de râs”

Marius Pașcan, PMP, critică campania Elenei Lasconi și a lui Marcel Ciolacu: ”Mai mult se fac de râs”

Marius Pașcan, vicepreședinte PMP, a lansat un val de critici dure la adresa candidaților USR și PSD la alegerile prezidențiale, care s-au afișat în piețe, printre comercianți.

”Preferă aceste populisme ieftine”

Vicepreședintele PMP a calificat gesturile făcute de Marcel Ciolacu și Elena Lasconi ca fiind drept populiste și a atras atenția că cei doi trebuie să prezinte programe concrete nu să facă baie de mulțime prin piețe.

“Orice om rezonabil și de bun simț așteaptă ca în această perioadă să îi vadă pe prezidențiabili, pe cei care aspiră la funcția de președinte, cu niște programe concrete.

Să vorbească despre România, despre situația ei, ce vor în perspectivă să realizeze pentru țară, dar preferă aceste populisme ieftine care consideră ei capitalizează mult mai repede la nivelul electoratului de rând. Sigur că îi așteptăm să vină cu programe”, a declarat Marius Pașcan, la B1TV.

Totodată, acesta a subliniat că Elena Lasconi preferă să se plimbe prin piața de zarzavaturi decât să vorbească despre teme serioase și a reamintit gafele pe care aceasta le-a făcut.

”Ați văzut de pildă doamna Lasconi ce gafe a făcut discutând despre situația NATO din România. Cred că preferă mai degrabă să plimbe piața de zarzavaturi decât să vorbească despre teme serioase la care nu se pricepe”, a mai spus vicepreședintele PMP.

Potrivit reprezentantului PMP, ”probabil că nici nu a avut vreme să învețe și se ferește de acest lucru, poate se va feri tot mai mult”.

”Mai mult se fac de râs”

Mai mult, Pașcan a comparat campania pe care candidații USR și PMP la cea mai înaltă funcție în stat cu gesturile electorale făcute de Nicolae Ciucă și Rareș Bogdan.

”Cu același rețetar a procedat și Ciucă și Rareș Bogdan cu ceasul lui de mii de euro când au mers să cumpere pătrunjel de la o precupeață. Ăștia sunt oamenii, dacă ei cred că așa capitalizează și își pot demonstra competența pentru funcțiile pentru care candidează”, a mai spus reprezentantul PMP.

În plus, el este de părere că ”există suficienți oameni inteligenți care au filtrul rațiunii mai dezvoltat încât să nu țină cont de populisme ieftine și să îi vadă pe cabotini cum se dau în spectacol într-un mod jalnic. Mai mult se fac de râs”.

Please follow and like us:
Pin Share