Fostul prefect de Brăila a făcut haos pe străzile din oraș. A lovit intenționat mașina soției

Fostul prefect de Brăila a făcut haos pe străzile din oraș. A lovit intenționat mașina soției

Este vorba despre deputatul PNL George Paladi, cel care a rămas în cele din urmă fără permis timp de 60 de zile, fiind totodată amendat. Fostul prefect de Brăila s-a ales inclusiv cu dosar penal pentru amenințare. Conform Debrăila.ro, deputatul în vârstă de 45 de ani a primit 600 de lei amendă pentru faptele sale.

Fostul prefect de Brăila a lovit mașina soției, intenționat, pe străzile orașului

Mai mult, nu va mai putea conduce autoturismul timp de 60 de zile după ce a provocat intenționat un accident de circulație, victimă fiind fosta sa soție. Se pare că acesta este în conflict cu aceasta din cauza divorțului.

”La data 14 octombrie a.c., la ora 12:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că ar fi amenințată de fostul soț.

La fața locului polițiștii au identificat femeia în cauză, care a declarat că ar fi avut un conflict spontan cu fostul soț, un bărbat de 45 de ani. Ăn urma căruia acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi blocat-o în trafic cu autoturismul, provocând avarii la autovehiculul condus de aceasta.

Persoanele implicate au fost invitate la sediul poliției în vederea continuării verificărilor și a clarificării situației”, a transmis IPJ Brăila. Bărbatul a fost legitimat imediat, iar oamenii legii nu au fost intimidați să vadă cu cine au de-a face.

Fostul prefect de Brăila dă vina pe fosta sa soție

Interesant, deputatul PNL dă vina pe fosta sa soție și spune că aceasta e cea care l-a lovit intenționat cu mașina. Cu toate acestea, polițiștii au stabilit că fostul prefect de Brăila se face vinovat de întreg scandalul iscat pe străzile orașului.

De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, precizează IPJ Brăila. Conform DeBrăila, George Paladi nu este la prima abatere de acest gen.

Politicianul PNL a fost amendat de două ori în trecut de polițiști, cu 200 de lei, pentru că a încălcat ”normele de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și cu 600 de lei pentru contravenții la regimul rutier”.

Trebuie menționat că deputatul a fost ales în 2020 pe listele PSD Brăila, însă a trecut la PNL din 2023. Paladi se laudă că a lucrat la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, după care în 2017 a fost numit prefect de Brăila.

Please follow and like us:
Pin Share