Ce decizie ar lua Ioan Andone în cazul lui Drăguș după evoluția modestă cu Cipru. “Are această calitate peste Alibec și Pușcaș”

Ce decizie ar lua Ioan Andone în cazul lui Drăguș după evoluția modestă cu Cipru. “Are această calitate peste Alibec și Pușcaș”

Invitat telefonic la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, Ioan Andone a purtat o discuție despre Denis Drăguș și despre meciul modest pe care l-a practicat în partida din Cipru. Totuși, fostul antrenor al lui Dinamo are încă încredere în el.

Ioan Andone i-ar fi dat șanse în continuare lui Denis Drăguș

Invitatul telefonic al lui Cristi Coste a vorbit despre impactul lui Denis Drăguș la naționala României. Deși a avut o evoluție mai modestă, Andone este de părere că atacantul ar putea face mai multe.

„Eu îi dădeam șanse în continuare, pentru că are calitate foarte bună. Dar e o perioadă din asta în care nu înscrie și când un atacant are ocazia și nu înscrie, mai bine dă pasă de gol. E ca și când ai înscrie un gol. E jumate de gol dacă ai dat tu pasa și celălalt a băgat-o în poartă”, a spus Ioan Andone.

Andone a enumerat plusurile pe care Drăguș le are în constrast cu Alibec și Pușcaș

Ioan Andone a dezvăluit de ce Denis Drăguș ar putea să le ia fața celorlalți doi concurenți pe post. În viziunea sa, Drăguș are o calitate de care Pușcaș și Alibec nu se pot bucura.

„Dar aici eu aș merge, de exemplu, tot pe el. Pentru că sigur o să avem spații și viteza lui nu o are nici Alibec, nici Pușcaș. El are o calitate pe care nu au ceilalți, îl diferențiează.

Alibec e mai puternic, sigur va putea lupta mai mult cu fundașii centrali adverși. Nea Mircea îi știe mai bine, îi vede cât sunt de obosiți. Și lui Alibec trebuie să șansă, că de aia l-a adus la echipa națională”, a declarat Ioan Andone la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, live în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30 pe FANATIK.ro.

Denis Drăguș are patru goluri pentru prima selecționată a României. În toate cele 18 apariții, ultima dată a marcat în meciul contra statului Kosovo. Inclusiv, atacantul și-a trecut numele pe tabelă în partida cu Ucraina din cadrul EURO 2024.

Denis Alibec are 5 goluri în 40 de selecții la echipa mare a României. Chiar dacă a făcut parte din lotul „Tricolorilor” la turneul final din Germania, atacantul lui Farul Constanța nu a putut să marcheze.

Pe de altă parte, George Pușcaș este cel mai experimentat dintre celălalte două vârfuri de atac. În cele 45 de selecții din anul 2018, jucătorul lui Bodrum a înscris de 11 ori. Un gol important a fost împotriva Israelului, meci care a asigurat calfiicarea României la EURO 2024.

Ioan Andone, AVERTISMENT pentru tricolori înainte de Lituania – România

Please follow and like us:
Pin Share