„Nu eram obișnuiți cu victorii”. Giovanni Becali, discurs superb despre Mircea Lucescu și naționala României înainte de meciul cu Lituania

„Nu eram obișnuiți cu victorii”. Giovanni Becali, discurs superb despre Mircea Lucescu și naționala României înainte de meciul cu Lituania

Mircea Lucescu (79 de ani) este omul momentului în fotbalul românesc. Selecționerul primește laude după laude, inclusiv de la Giovanni Becali.

Giovanni Becali, discurs superb despre Mircea Lucescu și naționala României

România e pe pilot automat de când a fost preluată de Mircea Lucescu. „Tricolorii” au maximum de puncte după primele trei meciuri în UEFA Nations League. Înainte meciul cu Lituania, cel mai galonat tehnician român este elogiat inclusiv de Ioan Becali.

„O performanță foarte bună. Nu eram obișnuiți cu aceste 3 victorii una după alta. Sper să vină și a 4-a, dar se vede că avem un nucleu de fotbaliști. Că până să se întâmple chestia asta, spre sfârșitul campaniei lui Edi Iordănescu și acum, cu venirea domnului Lucescu, s-a creat un nucleu de fotbaliști.

Nu știu cât înseamnă un nucleu, dar știu că avem un 11 de bază sau 15-16-17, cu rezervele, jucători care pot intra mai târziu sau pe parcursul meciului.

Asta înseamnă și coeziunea care s-a format în acest moment la echipa națională”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate ce schimbări pregătește Il Luce pentru Lituania – România, care se dispută marți, 15 octombrie, de la ora 21:45.

„De ce să schimbe dacă are numai victorii? Schimbă în funcție de starea jucătorilor, în funcție de adversarul pe care îl întâlnește și în funcție de lejeritatea pe care o va da echipa când va fi calificată de pe primul loc și atunci probabil vor mai fi încercări pentru cei care bat la porțile naționalei”, a adăugat agentul FIFA.

Giovanni Becali se bucură că fotbaliștii români au început să ducă ritmul și să joace din trei în trei zile. Ba, mai mult, agentul FIFA ar vrea ca în preliminariile lui WC 2026, naționala României să își măsoare forțele cu reprezentative de top.

„Hai să nu ne plângem și să vedem că ne-am format o echipă națională care joacă cu echipe de la locul 30 în jos fără niciun fel de teamă. Sper ca după această calificare de pe locul 1 să cădem într-o grupă la preliminariile World Cup măcar cu o echipă de rangul 1 sau 2, ca să ne măsurăm capacitatea.

Dacă ne costă, ne costă. Ca să răzbești în viață, trebuie să joci și cu ăștia”, a adăugat Becali.

Giovanni Becali, DISCURS DE ZILE MARI despre Mircea Lucescu si NATIONALA ROMANIEI

Please follow and like us:
Pin Share