Nouă apariție a lui Kate Middleton. A fost surprinsă încurajându-l pe fiul Louis la un meci de fotbal (VIDEO)

Nouă apariție a lui Kate Middleton. A fost surprinsă încurajându-l pe fiul Louis la un meci de fotbal (VIDEO)

Kate Middleton ar fi avut o apariție surprinzătoare în public, în acest weekend. Aceasta a fost văzută în timp ce își susținea cel mai mic copil, pe Prințul Louis, care a jucat fotbal.

 

Prințesa de Wales a fost surprinsă stând de vorbă cu alte mame

 

Mai exact, Kate Middleton a fost văzută încurajându-l pe fiul ei cel mic, Prințul Louis, la un meci local de fotbal în acest weekend. Prințesa de Wales a fost surprinsă stând de vorbă cu alte mame în timp ce își încuraja cu mândrie cel mai mic copil sâmbătă dimineață, scrie Okmagazine.

Într-un videoclip distribuit pe TikTok, Kate Middleton poate fi văzută în timp ce interacționează cu alți părinți la marginea terenului de fotbal.

RoyalTeaAndTarot a transmis pe TikTok, conform sursei citate: „Este timpul să vă spun ce mi s-a întâmplat ieri. De fapt, nu o să vă vină să credeți.

Deci, îmi duc fiul la un meci de fotbal în majoritatea weekendurilor. Și, ca de obicei, m-am dus la meciul de fotbal, iar când am ajuns acolo erau o mulțime de oameni care vorbeau și era o atmosferă un pic ciudată, nu atmosfera obișnuită. M-am dus la unul dintre prietenii mei pe care îl vedeam acolo în fiecare săptămână și i-am spus: „Ce se întâmplă, care este emoția? Este doar un meci de fotbal.

Și nu-mi venea să cred ce tocmai spusese. Ea a spus: „Dacă te întorci, Prințesa Kate este acolo”.”

@royalteaandtarot Omg!! What a weird weekend I’ve had! 😳😱 you can zoom in on the photo I shared! #katemiddleton #royalnews #royalty #royalfamily #princessofwales #catherinemiddleton #princeharry #meghanmarkle #princewilliam #kingcharles #fyppp #thequeen ♬ original sound – RoyalTeaAndTarot

 

Kate Middleton s-ar fi putut retrage din viața regală

 

Amintim că Kate Middleton a fost la un pas de a se retrage din viața regală, dar prințul William i-a făcut o propunere neașteptată.

Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 12 ani și încă se iubesc ca la început. Ei s-au cunoscut în vremea studenției la Universitatea St. Andrews din Scoția, iar la câțiva ani după absolvire s-au despărțit și au șocat o lume întreagă.

Dar, despărțirea nu a durat mult, apoi prințul William a cerut-o în căsătorie, deși mulți se așteptau ca el să facă acest pas mult mai devreme. Viitorul monarh a dezvăluit care a fost motivul pentru care a așteptat mai mult până când a făcut pasul cel mare. El a vrut să îi ofere o introducere treptată în viața regală, ba mai mult, i-a oferit chiar și șansa de a se retrage dacă ea simțea nevoia.

Please follow and like us:
Pin Share