Un tânăr înarmat cu un cuțit a intrat într-un magazin din Sectorul 6, a amenințat angajata și a furat 5.000 de lei și 15 pachete de țigări

Un tânăr înarmat cu un cuțit a intrat într-un magazin din Sectorul 6, a amenințat angajata și a furat 5.000 de lei și 15 pachete de țigări

Incidentul a avut loc luni seară, 4 decembrie, la un magazin situat pe Calea Giulești din Sectorul 6 al Capitalei. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a intrat cu un cuțit, îmbracat în negru și cu glugă pe cap, și a amenințat vânzătoarea, după care a fugit cu 5.000 de lei și cu 15 pachete de țigări, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

„La data de 4 decembrie 2023, Poliția Capitalei – Secția 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în jurul orei 17.50, un bărbat ar fi intrat într-un magazin, situat în Sectorul 6, având în mână un obiect tăietor-înțepător, ar fi amenințat angajata și ar fi sustras aproximativ 15 pachete de țigări și aproximativ 5.000 de lei, din sertar”, a transmis luni seară Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Bărbatul se numeste Corcovala Iulian Alexandru și este muncitor în construcții, au declarat surse judiciare pentru Libertatea. Bărbatul a intrat în magazin cu un cuțit, îmbracat in negru, cu gluga pe cap și cu fața parțial acoperită, potrivit surselor ziarului.

El a fost depistat la scurt timp de polițiști și a fost dus la sediul secției, pentru audieri.

„La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Secției 20 și au demarat cercetările. Persoana vătămată nu a necesitat îngrijiri medicale și nici nu a suferit vătămări corporale”, a precizat Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 20, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *