Adevărul despre patronul din acte al lanțului de resturante Spartan. Viață de lux pentru milionarul antrenat de marele Hagi

Adevărul despre patronul din acte al lanțului de resturante Spartan. Viață de lux pentru milionarul antrenat de marele Hagi

Unul din patronii Spartan se lăfăie în vacanțe de lux, după ce a preluat lanțul de fast-food, alături de alți asociați, de la cunoscutul antreprenor Ștefan Mandachi.

Unul din patronii Spartan, viață de lux prin țări străine. Cine sunt cei care au preluat afacerea de la Ștefan Mandachi

Omul de afaceri care a făcut un metru de autostradă, lansând în urmă cu mai mulți ani campania #șîeu, a renunțat la firma care împânzește România. A lăsat-o, așa cum arată cifrele consultate de FANATIK, pe mâini bune.

Mandachi a anunțat în luna februarie 2023 că a vândut companiile din HoReCa și Real Estate, care operau francizele Spartan, Hercule și Hollywood Villas, luând prin surprindere pe toată lumea cu decizia sa. Directorul general de la Spartan a rămas același din perioada în care patron era Mandachi. Vorbim despre Gabriel Melniciuc, care are o experiență de peste 20 de ani în domeniu.

Cine sunt toți cei aflați la cârma companiei care a cucerit orașele din România cu preparatele de tip fast-food? Ei bine, în acest business sunt implicate șase persoane. Cel puțin unul dintre patronii Spartan are un istoric destul de interesant, dincolo de investițiile în afaceri.

De Spartan se ocupă acum Remus Bogdan Cosovanu (fost jucător de fotbal), Anișoara Bătăiosu, Mariana-Angela Coroană, Melniciuc Gabriel (n. red.: pomenit mai sus), Răzvan Nanuș, Elena-Amelia Vasiliu și Dumitru-Ciprian Gafincu.

Remus Cosovanu a fost antrenat de Gică Hagi

Remus Cosovanu, unul din asociații de la Spartan, care a preluat alături de Răzvan Nanuș și Dragoș Safta afacerea de la Mandachi pentru suma de 20,3 milioane de euro, a jucat fotbal la o echipă antrenată de marele Gheorghe Hagi.

Fostul sportiv a fost unul din juniorii de la Poli Timișoara. Apoi a jucat la echipa secundă a clubului, pe vremea când Hagi dirija în vestiarul alb-violet. După scurta sa istorie cu fotbalul, unde n-a prea performat, Cosovanu a deschis primul restaurant Spartan în Timișoara, de unde și e. A continuat cu alte inaugurări, la Cluj și Deva.

Până la preluarea companiei de la Ștefan Mandachi, Remus Cosovanu avea deja 30% din numărul de restaurante francizate. Urma, apoi, să ia cele mai multe părți sociale ale companiei. Timișoreanul s-a băgat în business prin intermediul companiei S. C. Corebos SRL, în Transilvania și Ardeal.

Afaceristul, poze din Bahamas, Jamaica și Dubai pe Instagram

Până la ora actuală, Cosovanu rămâne cel mai bogat din patronii enumerați. Asta e vizibil dacă luăm la puricat contul de Instagram al omului de afaceri. Remus e mai tot timpul într-o vacanță și îi place să ducă o viață de huzur. Bărbatul și-a obișnuit urmăritorii de pe rețeaua de socializare să posteze imagini din cele mai scumpe resorturi, fie că vorbim despre destinații europene sau din afara continentului.

Vietnam, Bahamas, Elveția, Maldive, Jamaica, Dubai, Kenya, Republica Dominicană și Bali sunt doar câteva din țările pline de peisaje spectaculoase în care Cosovanu a uzat de cardurile bancare! Remarcăm, de altfel, faptul că antreprenorul preferă plajele cu palmieri, în general.

2023, anul în care patronii de la Spartan au preluat restaurantele de la Ștefan Mandachi, a fost unul extrem de bun la capitolul profit. Compania, care se laudă cu o cifră de afaceri de peste 111 milioane de lei. A înregistrat un câștig total net de 10.116.335 din 11.201.696 lei brut. Asociații lanțului de fast-food au contribuit, după cum lesne se poate observa, cu 1.085.361 la stat doar anul trecut.

De asemenea, cheltuielile totale făcute de companie, aferente aceluiași an la care ne raportăm, au fost în scădere față de 2022, de la 113.000.000 la 101.000.000. Firma nu înregistrează niciun fel de pierdere în ultimii ani.

Please follow and like us:
Pin Share