Ce să nu iei niciodată cu tine în concediu dacă pleci cu mașina. Titi Aur, sfaturi esențiale pentru șoferi

Ce să nu iei niciodată cu tine în concediu dacă pleci cu mașina. Titi Aur, sfaturi esențiale pentru șoferi

Ce să nu iei niciodată cu tine în concediu dacă pleci cu mașina. Titi Aur, sfaturi esențiale pentru șoferi. Specialistul în conducere defensivă a explicat într-o filmare de pe social media care sunt obiectele riscante.

Care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le iei în vacanță, dacă mergi cu mașina. Titi Aur, ponturi practice pentru șoferi

Care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le iei în vacanță, dacă mergi cu mașina. Titi Aur, ponturi practice pentru șoferi. Cunoscutul pilot de raliu le recomandă conducătorilor auto să verifice autoturismul înainte de plecarea la drum.

Presiunea din anvelope trebuie să fie una corectă. De asemenea, expertul îi sfătuiește pe oameni să vadă dacă există suficient lichid la stropitorul de parbriz și dacă filtrul de polen a fost schimbat la timp pentru a circula bine aerul în interior.

Roata de rezervă nu trebuie să lipsească din portbagaj, la fel și cricul și cheia specială pentru a schimba roata. De asemenea, trusa specială prin care se umflă roata în cazul unei eventuale pene nu trebuie să lipsească.

Pe de altă parte, Titi Aur îi sfătuiește pe șoferi să fie atenți la lucrurile pe care le pun în mașină. Specialistul are o listă întreagă de obiecte care sunt interzise pentru că sunt periculoase atunci când circulăm pe străzi.

Aceste obiecte ascuțite sau dure, cum ar fi o simplă sticlă de apă care nu este fixată într-un suport, poate avea efecte negative, mai ales în cazul unei frâne bruște. Telefonul sau laptopul care nu sunt prinse sunt în aceeași categorie.

Titi Aur, despre obiectele interzise în mașină

Titi Aur, fost campion de raliuri, a vorbit despre obiectele interzise în mașină, subliniind că șoferii se expun unor mari pericole. Expertul în conducere defensivă spune că cei care folosesc telefonul când circulă pe străzile din România trebuie sancționați aspru.

„În mașină să nu avem obiecte care pot să plece în cazul unui accident, în cazul unei frânări bruște sau în cazul unui impact, obiecte care ne pot răni. Aceste obiecte pot fi de la o sticlă de apă, o sticlă de cola, un telefon mobil, un laptop.

Trebuie să fie bine puse, bine ancorate pentru că altfel, mai ales dacă avem și copii în mașină, aceste obiecte devin periculoase”, a spus Titi Aur într-un videoclip de pe pagina de Facebook.

Please follow and like us:
Pin Share