Cele trei legume care devin un antibiotic natural când sunt combinate. Pot distruge infecțiile și oferă protecție organismului

Cele trei legume care devin un antibiotic natural când sunt combinate. Pot distruge infecțiile și oferă protecție organismului

Cele trei legume care devin un antibiotic natural atunci când sunt combinate. Pot să distrugă infecțiile și ajută la creșterea imunității. Cum se prepară amestecul?

Cele trei legume care devin un antibiotic natural atunci când sunt combinate

Pentru un stil de viață sănătos, legumele și fructele nu ar trebui să lipsească din dietă, deoarece conțin numeroase vitamine și minerale și pot proteja organismul de afecțiuni serioase.

Richard Schulze, un medic american, a descoperit rețeta care creează cel mai puternic antibiotic natural, bazat pe o combinație de trei legume.

Este vorba despre o tinctură de plante medicinale, care poate acționa împotriva infecțiilor și poate întări sistemul imunitar. Combinația acționează ca un antibacterian, antiviral, antifungic, precum și ca un medicament antiparazitar.

Totodată, medicamentul natural, bazat pe legume, a ajutat multe persoane în lupta cu diverse infecții, dar a îmbunătățit circulația sângelui, contribuind și la purificarea acestuia, notează exquis.ro.

Rețeta de antibiotic natural conține usturoi, ceapă și ardei foarte iuți, care se combină cu mai multe ingrediente. Cei care îl prepară trebuie să știe că gustul e unul foarte puternic.

Cum se prepară antibioticul natural din legume

Pentru a-l prepara, ai nevoie de 700 ml de oțet de mere, 1/4 cană de usturoi tocat mărunt, 1/4 cană de ceapă tocată mărunt și de 2 – 3 ardei foarte iuți, tocați mărunt. Mai ai nevoie și de 1/4 cană de ghimbir, pe care îl dai pe răzătoarea mică, dar și de 2 linguri de hrean ras.

Ingredientele tăiate mărunt se adaugă într-un borcan mare, de sticlă, iar peste ele se pune oțetul din cidru de mere. Se închide borcanul, apoi se agită foarte bine.

Borcanul se depozitează, apoi, într-un loc întunecat și răcoros, timp de 2 – 4 săptămâni. În fiecare zi, borcanul se agită foarte bine, pentru ca plantele să se macereze.

După primele 2 sau 4 săptămâni, lichidul trebuie strecurat cu ajutorul unui tifon. Tinctura care se obține trebuie păstrată în sticluțe în culori închise, la loc răcoros, ferit de lumina soarelui.

Din moment ce are un gust intens, nu trebuie consumată o cantitate mare din această tinctură. Este de ajuns să consumi o lingură în fiecare zi pentru a te bucura de beneficiile sale. În cazul în care nu îl poți administra simplu, din cauza gustului puternic, îl poți dilua într-un pahar cu o cantitate mică de apă.