Trucurile Mihaelei Bilic. Cum își menține organismul sănătos și tenul impecabil. „De la un punct încolo, natura trebuie ajutată”

Trucurile Mihaelei Bilic. Cum își menține organismul sănătos și tenul impecabil. „De la un punct încolo, natura trebuie ajutată”

Mihaela Bilic, în vârstă de 53 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți medici nutriționiști. De-a lungul timpului, ea a descoperit că ceea ce contează pentru organism este un psihic echilibrat. Medicul îndeamnă oamenii să aibă grijă să se odihnească și să se relaxeze departe de elementele toxice ale traiului cotidian.

„Marele avantaj este că avem un organism miraculos, care știe să se vindece și să se refacă, cu condiția să-i dăm ocazia și să-l respectăm. Un stil de viață sănătos înseamnă mai mult decât o farfurie de mâncare.

Echilibrul psihic și mediul în care trăim contează mai mult decât alimentația. Pe lângă nutriție, țineți cont și de aspecte precum lipsa de somn, stresul vieții de zi cu zi, atitudinea și energia persoanelor din jurul vostru. Găsiți-vă surse de bucurie, plăcere și entuziasm, acesta este secretul sănătății!” a declarat Mihaela Bilic pentru Ciao.

Mihaela Bilic recunoaște că abordează un stil de viață sănătos, dar că apelează și la tratamente cosmetice pentru menținerea unui ten tânăr.

„Nu cred că este un secret, ci mai degrabă rezultatul unor acțiuni din mai multe direcții. Avem avantajul să trăim în secolul XXI, trebuie să folosim în beneficiul nostru toate informațiile și noutățile pe care medicina le pune la dispoziție, de la suplimente, dermato-cosmetice și terapii hormonale, până la chirurgie estetică.

De la un punct încolo, natura trebuie ajutată, important este să-ți fie bine în pielea ta, indiferent de metode!, a declarat Bilic.

Mihaela Bilic recomandă celor care vor să slăbească și să se hrănească sănătos să înceapă cu schimbări mici, dar extrem de importante.

„Eu aș propune pași mici, promisiuni care pot fi respectate și apoi urmate măcar 100 de zile, ca să devină un obicei.

Să consumăm mâncare gătită în loc de produse ambalate, să eliminăm ronțăielile dintre mese, să reducem zahărul la cel mult o gustare dulce pe zi, să mâncăm legume la fiecare masă… iată genul de promisiuni care pot fi respectate pe viață!”, a mai adăugat Mihaela Bilic.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *