PAH zice că Dan Andronic colabora cu SRI de-acum peste 25 de ani. Episod hazos cu Ion Iliescu

PAH zice că Dan Andronic colabora cu SRI de-acum peste 25 de ani. Episod hazos cu Ion Iliescu

„Cum Ion Iliescu, președintele, era cel mai mare în rang, nimeni n-a intrat în sala cu pricina până nu s-a îndreptat spre ușă primul bărbat al statului. Cum Iliescu a trecut fix pe lângă noi, mi-am luat inima-n dinți și l-am abordat: „Domnule președinte, sunt cutărică, de la Academia Cațavencu, și am o singură întrebare: cum vreți să fie colajul de pe prima pagină cu dumneavoastră, de săptămâna viitoare?“. A trebuit să repet întrebarea fiindcă, din cauza surprizei, nu a înțeles-o din prima. Când a perceput ce-l întreb, s-a întors destul de deranjat și mi-a aruncat peste umăr: „Cum vreți voi, nu mă interesează!“.

A fost un moment mișto, pentru mine, dar ne-am și deconspirat. Când am dat să intrăm și noi în sala cu sarmale, doi băieți acum vigilenți ne-au spus că noi n-avem invitație, așa că nu putem intra.

Am rămas ca fraierii în ușă, încurcând circulația și privind după Dan Andronic, ce se îndrepta încrezător spre pârjoalele SRI-ului, după ce mai înainte se întreținuse cordial cu adjunctul lui Măgureanu, generalul Gioni Popescu, care-i dăduse, discret, și un plic cu ceva documente.’

Citiți AICI articolul integral!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *