Trump spune că Taylor Swift nu are cum să-l susțină pe Biden la prezidențiale. „Nu poate fi neloială omului care i-a adus atât de mulţi bani”

Trump spune că Taylor Swift nu are cum să-l susțină pe Biden la prezidențiale. „Nu poate fi neloială omului care i-a adus atât de mulţi bani”

Fostul președinte al SUA Donald Trump, posibil candidat republican pentru un nou mandat la alegerile din acest an, a scris duminică, într-un mesaj pe rețeaua sa socială Truth Social că Taylor Swift și alți artiști americani s-au îmbogățit grație unei legi semnate de el. Astfel, Trump afirmă că Swift nu îl poate susține în alegeri pe Joe Biden, care „nu a făcut nimic” pentru ea, relatează publicația Politico, citată de News.ro.

„Am semnat și am fost responsabil pentru Legea privind modernizarea muzicii pentru Taylor Swift și pentru toți ceilalți artiști muzicali. Joe Biden nu a făcut nimic pentru Taylor și nu va face niciodată. Nu are cum să îl susțină pe escrocul Joe Biden, cel mai rău și mai corupt președinte din istoria țării noastre, și să fie neloială față de omul care i-a adus atât de mulți bani”, a scris Trump pe Truth Social.

Donald Trump a făcut astfel o aluzie la o lege din 2018 privind modernizarea regulilor referitoare la drepturile de autor.

„În afară de asta, îmi place prietenul ei, Travis, chiar dacă este liberal și probabil că nu mă suportă!”, a adăugat fostul președinte american în mesajul publicat înainte de finala Super Bowl câștigată de Kansas City Chiefs, echipă din care face parte Travis Kelce, iubitul lui Taylor Swift.

Ziarul The New York Times scria, la finalul lunii ianuarie, că strategii campaniei lui Joe Biden au început mai multe discuții cu diverse vedete pentru a asigura promovarea candidatului democrat în spațiul virtual, inclusiv pe platforme sociale precum Instagram și TikTok, înaintea alegerilor din noiembrie.

Una dintre vedetele vizate este Taylor Swift, care și-a exprimat susținerea pentru Biden și la alegerile din 2020, iar anul trecut, o singură postare a sa pe Instagram a generat 35.000 de noi înscrieri la vot.

Aceste informații au dat naștere mai multor teorii ale conspirației. Potrivit uneia dintre ele, postsezonul din National Football League (NFL) a fost aranjat ca să fie avantajată echipa iubitului lui Taylor Swift, astfel încât aceasta să-și exprime sprijinul în fața audienței masive de televiziune înregistrate în timpul finalei Super Bowl.

Până acum, însă, Taylor Swift nu a dat vreun semn că va interveni în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Foto: colaj Hepta

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *